Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over KPN

Gold Partner

KPN

KPN brengt Nederland verder met technologie. KPN is de verbindende factor die persoonlijke contacten mogelijk maakt. Dat doen we vanuit een sterke visie. Elke dag weer, al ruim een eeuw lang. KPN Zakelijke Markt heeft als missie om ondernemend Nederland vooruit te helpen en vormt de digitale backbone van Nederland. We zijn een toonaangevend bedrijf, geworteld in Nederland en spreken de taal van de Nederlandse ondernemer. Ondernemers in Nederland krijgen in snel tempo te maken met kansen en bedreigingen van de digitale omwenteling. Als het om digitale transformatie gaat kun je in Nederland niet om KPN heen.

Onze klanten zien dat digitalisering het allerbelangrijkste om hun eigen klanten beter te kunnen bedienen. Daarnaast willen medewerkers kunnen samenwerken waar en wanneer ze maar willen. Ook verandert de wijze waarop je je organisatie inricht, die moet veilig en altijd in de lucht zijn. Die driehoek klant, organisatie en medewerker is het uitgangspunt bij het digitaliseringproces en daarbij kunnen wij de zakelijke klant uitstekend helpen.

KPN levert ICT in alle maten en soorten en beschikt over een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig partnernetwerk. Of het nu een boer, bank, ziekenhuis of transportonderneming is: KPN kan in elke sector de digitale transformatie geheel faciliteren. Connectivity, dataverwerking- en opslag, hard- en software, end-to-end cloud, security, sensoren, noem maar op. We hebben alles in huis en zijn betrouwbaar, dat is de reden waarvoor klanten voor KPN kiezen. KPN is gids in digitale transformatie in Nederland en geeft daarmee gestalte aan zijn missie Ondernemend Nederland vooruit helpen.

Meer over KPN

Lees onze verhalen op The Digital Dutch
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-31T11:05:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.