Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Valis

Social

Valis

Smart Groen in Enschede is genomineerd voor de Computable Awards 2018! Smart Groen is samen met smart-ontwikkelaar Mobidot, Infoplaza en koninklijk VolkerWessels onderneming Vialis ontwikkeld. Hieronder kunt u meer lezen over de betreffende partijen.

Leefbaarheid in Nederland, daar werken we aan. Alles wat Vialis in ons werkdomein infrastructuur en mobiliteit doet, staat in het teken van het verbeteren van de doorstroming op weg en water. Stimuleren van duurzaamheid en vergroten van veiligheid.

Enthousiast grijpen we elke uitdaging aan om te innoveren; we omarmen complexiteit. Slimme oplossingen en technologie staan centraal in ons denken en doen. Wij zijn ervan overtuigd dat technologische ontwikkelingen en onze verbindende kracht kunnen bijdragen aan leefbaarheid. Wij doen dat door infrastructuur intelligent te maken.
Meer informatie: www.vialis.nl


Social media links:
Twitter: @VialisBV
LinkedIn: Vialis
YouTube: VialisBV

Enschede

Enschede ademt innovatie; met lef worden hier nieuwe initiatieven gestart en projecten en diensten ontwikkeld. We bieden ruimte, kennis, talent en faciliteiten om te testen en te experimenteren met de stad als living lab. Tijdens de vorige technologische revolutie waren we wereldleider in textiel, ook in deze huidige digitale revolutie lopen we voorop. We maken werk van techniek en stimuleren ontwikkeling door samen aan te pakken. We zijn de meest ondernemende hightech regio van Nederland, die nadrukkelijk de verbinding legt tussen technische mogelijkheden en maatschappelijke relevantie.
Meer informatie: www.enschede.nl.

Social media links:
Twitter: @gem_enschede
Facebook: @gemeenteenschede
Instagram: @gemeenteenschede

Mobidot

Mobidot is een innovatieve specialist in het meten en analyseren van persoonlijk verplaatsingsgedrag via de Smartphone. Wij ondersteunen organisaties bij het gebruik maken van kennis over persoonlijke mobiliteit en verplaatsingsgedrag van doelgroepen. Wij bieden een uniek ICT platform voor het personaliseren van uw mobiele diensten, toepassingen en Apps en het op maat kunnen beïnvloeden en belonen van reizigersgedrag aan de hand van verplaatsingsprofielen en -patronen.
Meer informatie: www.mobidot.nl.

Social media links:
Twitter: @mobidottweets

Infoplaza

Infoplaza, waar informatie samenkomt… Dat is waar het om draait bij het verwezenlijken van onze doelstelling: Het beste platform creëren op het gebied van weer, verkeer en ov informatie. We doen dit op deze 3 terreinen door steeds nieuwe data in te winnen, op te slaan, te verrijken en op een duidelijke manier te presenteren. Wij bieden deze informatie aan consumenten met onze eigen concepten. Ook hebben wij een breed pallet aan diensten en maatwerk oplossingen voor bedrijven. Infoplaza is onder andere bekend van de merken Weerplaza, Verkeerplaza en OVplaza.nl.
Meer informatie: www.infoplaza.nl.

 
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-04T11:01:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.