Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over DEVOTEAM

Recruitment

DEVOTEAM

Bij Devoteam leveren we innovatieve technologie consulting voor business. Onze 5200 professionals zorgen ervoor dat onze klanten hun digitale uitdagingen overwinnen. Actief in 17 landen in Europa en het Midden-Oosten en met meer dan 20 jaar ervaring, verbeteren wij bedrijfsresultaten door bedrijven te helpen succesvol te zijn in de digitale wereld. We bouwen een IT-infrastructuur voor de digitale wereld en zorgen dat iedereen hierop kan aansluiten. In 2017 realiseerde Devoteam een omzet van meer dan 500 miljoen euro.

Onze 7 kerncompetenties:
• Transformatie Management: Beveilig uw digitale transformatie en zet een sterke digitale cultuur neer.
• Agile IT: Wij transformeren Legacy IT systemen naar service-georiënteerde digitale platformen, om aan zakelijke behoeften in snelheid en agiliteit te kunnen voldoen.
• Digitale Werkplaats: Vorm een werkomgeving waar werknemers effectiever zijn, en organisaties meer agile.
• Cyber Security: Geïntegreerde zakelijke oplossingen voor snelle en flexibele programma’s die aan veiligheids- en vertrouwensstandaarden voldoen.
• Data & Analytics: Effectievere en snellere beslissingsprocessen met real-time analyses en een integrale data strategie.
• Business Process Excellence: Maak gebruik van de digitale mogelijkheden om processen te creëren die veranderingen te weeg brenge en de operatie van bedrijfsdiensten verbeteren (HR, Finance, Maintenance, etc.
• Digital & Customer Experience: Wij ontwikkelen, lanceren en boosten nieuwe digitale Producten & Services, samen met developement teams.
Samen vormen onze 7 kerncompetenties alle onderdelen van het digitale transformatietraject, zoals hieronder weergegeven.
 

Wij werken samen met partners als Google, Red Hat, Amazon, Tibco, Snowflake, Microsoft en Elastic voor klanten als ING, Liberty Global, Rotterdam World Gateway, Campina, Rabobank en nog vele anderen.
Word een #DigitalTransformaker
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die klaar staan om onze klanten te helpen met innovatieve, tailormade en waarde creërende oplossingen.
Sluit aan bij de #DigitalTransformakers, een groep gedreven professionals van 35 verschillende nationaliteiten, verspreid over 17 landen in EMEA!

Social media links:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/devoteam/
Twitter: https://twitter.com/DevoteamNL

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-04T11:24:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.