Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Procam

Social Media

Procam

Talenten met ambitie, lef en een enorme potentie voor de IT wereld. Procam scout ze, coacht ze en neemt ze mee in een talentenprogramma waarbij ze de kans krijgen om zich optimaal te ontwikkelen voor een carrière in de IT.

 

Sinds de oprichting in 1997 heeft één ding bij Procam altijd centraal gestaan: het individu. Bij Procam nemen ze bewust afstand van een korte termijn marktbenadering en richten ze zich volledig op de duurzame begeleiding en ontwikkeling van IT-professionals.

 

Procam gelooft in het bewust en gestructureerd vormgeven van carrières en dit doen ze met hun volledig ingerichte CareerCraft Academy®. In deze Academy gaan jonge IT-professionals vanaf de eerste dag aan de slag bij één van de opdrachtgevers van Procam. Vanuit de praktijk worden zij intensief gecoacht, begeleid en getraind door Procam.

 

Gedurende het hele proces neemt Procam de rol aan van trusted advisor. Zowel voor de talenten, als voor de organisaties waarmee ze werken. Procam stimuleert haar talenten om stil te staan bij vragen als: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’, en ‘Wat wil ik?’. Met een bewuste carrièrestart en met het aannemen van jonge IT’ers zetten beide partijen een belangrijke stap richting de toekomst.

 

Dankzij een wetenschappelijk ontwikkelde selectie-, matchings-, en begeleidingsmethodiek blijken Procammers bovengemiddeld ambitieus, productief en loyaal te zijn dan de gemiddelde IT-starter. Niet voor niets is de CareerCraft Academy® van Procam al drie jaar op rij uitgeroepen tot ‘IT Traineeship of the Year’ (Memory Group 2015, 2016 én 2017).

 

Meer informatie?

 

Procam website                        http://www.procam.nl  

Twitter Procam                         https://twitter.com/ProcamTalent

LinkedIn Procam                      https://www.linkedin.com/company/procam/

Facebook Procam                     https://www.facebook.com/ProcamTalent

YouTube Procam                      https://www.youtube.com/user/ProcamTalent

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-23T16:50:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.