Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Capitar

Silver

Capitar

Capitar IT Group levert al bijna 25 jaar Managed Services met een sterke focus op beveiliging en is ingericht voor 7x24 proactief beheer en support. Sinds 2012 levert Capitar IT Group IAM-diensten aan grote organisaties. Capitar IT Group heeft een zeer klantgerichte instelling en streeft naar langdurige relaties met klanten.

Klanten bevinden zich in diverse segmenten, zoals onderwijs, de financiële markt, service providers en retail. Naast het verdiepen van zijn dienstverlening besteedt Capitar IT Group veel aandacht aan innovatie. Op dit moment zijn er partnerships met startups zoals ZeroTier en LizardFS, waarmee een veilige en geografisch gespreide ‘always on’ infrastructuur voor haar diensten wordt gecreëerd. IAM-oplossingen profiteren hiervan door de hoge beschikbaarheid en flexibele inrichting. Capitar IT Group is ISO27001 gecertificeerd en zal in 2018 ook aan ISAE 3402 voldoen.   

Capitar biedt organisaties grip op continuïteit en veiligheid van IT, on premise en in de cloud. Capitar werkt daarvoor met een dienst om ‘veilige organisatienetwerken’ te leveren die meerdere componenten bevatten die ook los geleverd kunnen worden: 

    • Een software defined netwerkdienst die gebruikers (of groepen van gebruikers) overal en altijd  zeer veilige toegang geeft tot het organisatienetwerk (of delen van het netwerk); 
    • Identity en Access Management voor het bepalen van veilige toegang tot en binnen netwerken en applicaties; 
    • Een software defined infrastructuur voor het hosten van eigen applicaties met maximale continuïteit. Deze infrastructuur combineert eigen datacenters met de cloud;
    • Goed beveiligde webgebaseerde werkplekken. 
    • Security diensten, zoals automatische classificatie en archivering van ongestructureerde data (documenten), analyse van activiteiten en verkeer en beheersing van de veiligheid van apparaten.

Innovatie   

Capitar gebruikt moderne technologie die zich ontwikkelt en past bij de behoefte van de klant. Daarom kiest Capitar voor geautomatiseerde oplossingen die hoge  veiligheid en continuïteit bieden. Capitar werktbij voorkeur met technologieën en leveranciers die analytics en automatische  beslissingen op basis daarvan, op hun roadmap hebben staan.   

Capitar innoveert continu en kan daarmee het portfolio zoals hierboven aanpassen en uitbreiden. Kenmerk van dienstverlening in de huidige tijd is dat de dienstverlener net zo goed een kennisbedrijf is als een uitvoerend bedrijf en de klanten goed adviseert over mogelijkheden en kansen.     

Tot slot gelooft Capitar sterk in het leveren van de genoemde diensten als een ‘verzekering’. Klanten mogen erop vertrouwen dat zij verzekerd zijn van beveiliging en continuïteit.
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-24T17:53:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.