Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over First Consulting

Gold

First Consulting is een snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie met een passie voor operationele processen. Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbetering is meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, technologie en organisatie. Dit resultaat bereiken onze medewerkers samen met de werknemers van onze klanten. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven in de infrastructuur, telecombedrijven, banken en verzekeraars, bedrijven in de retail & industrie en energiebedrijven.

Wij onderscheiden ons in de markt door diepgaande proces- en systeemkennis constant te combineren met operationele realisatiekracht.

Kernwaarden:

Scherp: Met ons scherp analytisch inzicht stellen wij de juiste vragen en doorgronden wij elk probleem. Wij willen echt goed begrijpen hoe het zit. Dit doen we door de inhoud in te duiken en ons op feiten te baseren. Wij leveren voor onze klanten kwalitatief hoogwaardige oplossingen die werken.

Stoutmoedig: Waar een wil is, is een weg! Wij stappen op een probleem af en denken in oplossingen: "kan-niet" bestaat niet. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd een manier is om verder te komen. Wij zoeken onze weg regelmatig buiten gebaande paden en treden daarvoor graag uit onze comfortzone.

Samen:
Samen vormen wij First Consulting. Wij werken in zorgvuldig samen- gestelde teams, waarbij ieders krachten worden gebundeld. Onze platte organisatie kent korte lijnen, waardoor iedereen benaderbaar is. Bovendien hebben wij geen kantoor: wij werken altijd op locatie bij en met onze klanten. Het beste resultaat bereik je tenslotte samen!

Plezier: Wij hebben plezier in ons werk, zijn gedreven en vinden het mooi om uitdagingen aan te gaan. Wij houden van persoonlijke interactie en creëren een ontspannen en plezierige werksfeer. Dit versterken wij buiten werktijd op borrels en events. Een gezonde balans tussen presteren en ontspanning vinden wij belangrijk!

No-nonsense: Wij hebben een nuchtere kijk op zaken en zeggen waar het op staat. Geen wollig en complex gedoe, maar simpele en haalbare oplossingen gericht op resultaat. Het doel staat altijd centraal.

Vertrouwen: Voor ons betekent vertrouwen ruimte geven en ruimte nemen en leidt het tot persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid en samenwerking. Wij doen wat wij beloven, zijn eerlijk en komen onze afspraken na. Positieve én kritische feedback op basis van wederzijds respect wordt gewaardeerd. Wij vertrouwen op elkaars professionaliteit en de klant vertrouwt op ons.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-13T12:58:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.