Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over ilionx

Social Media

ilionx

ilionx is een Trusted Partner in Digital Business met meer dan 380 medewerkers verspreid over vier vestigingen in Nederland. Wij leveren toegevoegde waarde aan organisaties door vraagstukken rondom business transformatie succesvol aan te pakken, met moderne informatietechnologie als aanjager. Om dit te bereiken hebben we niet alleen experts in huis die voortdurend op de hoogte blijven van de laatste technologische innovaties, maar geven we klanten ook advies vanuit bedrijfskundig en organisatorisch perspectief.

De business units binnen ilionx zijn gespecialiseerd in onder meer security , data science , dynamics365 , development (Java, .Net), cloud computing, management consulting interactive marketing en de digitale werkplek

Tot onze klanten behoren onder meer ProRail, De Nederlandsche Bank, Gasunie, het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst, Rabobank en TNO.

Begin 2018 zijn QNH en ilionx een verregaande samenwerking aangegaan die in 2019 zal resulteren in en nieuwe gecombineerde organisatie. Kijk voor meer informatie over ilionx op de website www.ilionx.com of volg ons op Twitter via @ilionx.

LinkedIn

Facebook

YouTube

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-20T11:59:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.