Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Computest

Silver

We zijn een team van gepassioneerde en ervaren technisch specialisten die applicaties en infrastructuren optimaal laten werken. We geloven in geïntegreerde quality assurance en bieden daarom diensten op het gebied van software performance, cybersecurity en functionele testautomatisering. In alles wat we doen worden we gedreven door een grenzeloze passie voor kwaliteit. Daarom werken we voor iedere sector samen in kleine, gespecialiseerde agile teams. Daarmee houden we de lijnen kort zodat we de beste resultaten behalen. Wij geloven in het leveren van diensten op maat. Ieder vraagstuk is anders en verdient een eigen benadering.

Computest telt ruim 100 medewerkers. In onze branche staan wij bekend om het hoge technische kennisniveau van onze specialisten. Onze branche is erg dynamisch. Daarom is de motivatie om te blijven leren en een hoge mate van creativiteit en nieuwsgierigheid minstens zo belangrijk als ervaring en opleiding. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid zich op een breed vlak te ontwikkelen en specialistische kennis op te doen. Daarmee blijft de betrokkenheid groot en is er binnen het team brede kennis aanwezig over diverse soorten systemen, protocollen en programmeertalen.

Vanuit Zoetermeer bedienen wij vooral klanten in Nederland, maar ook steeds vaker in het buitenland. Inmiddels vertrouwen gerenommeerde organisaties als de Rabobank, ING, Noordhoff Uitgevers, Malmberg, VGZ, de Nederlandse Loterij Organisatie, Hunkemöller, Talpa, Ericsson, Nederlandse Spoorwegen (NS) en diverse Ministeries, op onze kennis en kunde. We merken dat onze klanten ons met name waarderen om onze deskundigheid, flexibiliteit en enthousiasme.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-02T10:08:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.