Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over ValueBlue

Silver

Heeft u ook moeite om een centraal beeld te verkrijgen in hoe de IT middelen uw bedrijfsprocessen ondersteunen en waar dat beter kan? Voor digitale transformatie is dit inzicht essentieel, maar binnen grotere organisaties werken de verschillende betrokkenen elk met eigen informatie (-systemen) waardoor er geen centraal en samenhangend overzicht bestaat.

ValueBlue levert met BlueDolphin dé SaaS oplossing om alle informatie over Business, IT en data centraal te verzamelen en te beheren om vanuit daar werkgebieden als Enterprise Architectuur en Business Process Management te ondersteunen.

BlueDolphin is het simpel te onderhouden, toegankelijke en visueel aantrekkelijke platform waarin alle relevante informatie over de IT middelen, data en de bedrijfsprocessen wordt vastgelegd. Eén centraal platform met alle benodigde informatie voor uw kenniswerkers binnen de business en IT. 

Door sprekende visualisaties en rapportages kunt u digitale transformatie plannen en uitvoeren, kan eenvoudig de impact van wijzigingen bepaald worden en kunnen analyses op het applicatie- en processen portfolio gedaan worden. Waardoor uw organisatie effectiever wordt en waar mogelijk op kosten wordt bespaard.

Meer info? Check www.valueblue.nl

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-03T15:43:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.