Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Thinkwise

Gold

Thinkwise is in 2002 opgericht door Robert van der Linden en Victor Klaren. Zij startten een nieuw softwarebedrijf met als missie het realiseren van flexibele, transparante bedrijfssoftware. Bedrijfssoftware die omvangrijk is maar functioneel en technologisch nooit meer veroudert.

Met het Thinkwise low-code software platform kan bestaande, complexe legacy software gemoderniseerd worden en veroudert deze software nooit meer. Door niet langer te programmeren, maar te modelleren kunnen bedrijven snel meebewegen met technologische ontwikkelingen en inspringen op marktontwikkelingen. De software is altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen en draait gegarandeerd op toekomstige technologieën. Bedrijven hoeven hierdoor nooit meer nieuwe software te kopen.

Thinkwise is nu als organisatie klaar om het platform in licentievorm te verkopen en zowel nationaal als internationaal sterk te groeien. Thinkwise heeft vestigingen in Apeldoorn, Rotterdam, Eindhoven en Philadelphia, Amerika en heeft verschillende partners in het buitenland. Het nieuwe hoofdkantoor in Apeldoorn, het Thinkwise House, geeft onderdak aan meer dan 150 medewerkers.

Website

LinkedIn

YouTube

Facebook

Twitter

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-16T16:10:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.