Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over CTAC

Gold

Elke organisatie heeft kleine en grote ambities. Meer omzet. Meer rendement. Lagere kosten. Marktleiderschap. Als Business & Cloud Integrator helpen wij klanten in diverse branches bij het waarmaken van die ambities. Dat doen we door het toepassen van technologische innovaties en het ontwikkelen en implementeren van industriegerichte oplossingen, die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van onze klanten.

Hoe we dat voor elkaar krijgen? We begeven ons al meer dan 25 jaar op het snijvlak van business en IT. Daardoor hebben we een scherp oog voor bedrijfsprocessen en technologie, en zijn we in staat om bedrijven inzicht te geven en branchespecifieke oplossingen te ontwikkelen. Met trots ondersteunen we bedrijven zoals Mediq om patiënten de medische zorg te geven die ze nodig hebben. We helpen woningcorporaties zoals Vivare om huurders prettig en comfortabel te laten wonen. We optimaliseren de processen van Swinkels Family Brewers, om consumenten op elk moment een passend biertje te bieden. En we zorgen er met Action voor dat de klant op de winkelvloer  te verrassen met een breed assortiment en de laagst mogelijke prijs.

Onze industriespecifieke totaaloplossingen voor onder meer Retail, Wholesale, Manufacturing en Real Estate zijn samen met klanten ontwikkeld. Zij zijn gebaseerd op standaardsoftware van marktleiders SAP en Microsoft. Daarnaast bieden we een breed pakket aan partneroplossingen, waaronder Mendix, inRiver en DellBoomi. Stuk voor stuk partijen die uitblinken in hun vakgebied. Van Product Information Management tot Business Productivity. We streven altijd naar de beste oplossing!

Bovendien hebben we een aantal eigen producten waaronder de XV Retail Suite bestaande uit een omnichannelgedreven Point-of-Sale & Loyalty-platform en Fit4Woco, een modulaire en schaalbare ERP-oplossing voor de woningcorporatiemarkt. We completeren onze branchegerichte oplossingen met een volwaardig pakket van diensten. Variërend van business consultancy tot cloud services, softwareontwikkeling en diensten als mobility en in-memory computing. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering, een innovatieve invalshoek en transparant, persoonlijk contact.

Bij Ctac werken meer dan 400 medewerkers die zich vol inzetten voor meer dan 450 klanten. We zijn actief in Nederland, België en Frankrijk. Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC) en heeft haar hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Kijk op www.ctac.nl, of beter nog bel ons op 073 - 692 06 92.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-08T16:20:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.