Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Imbri

Recruitment

Imbri faciliteert sinds 2012 voor haar opdrachtgevers het gehele resource- en contractproces van IT’ers uit binnen- en buitenland waarbij Imbri zich voornamelijk richt op de waardeketen rondom mens en gezondheid. Middels hechte samenwerkingsverbanden waar vertrouwen en kennis centraal staat, kan Imbri haar diensten succesvol aanbieden bij opdrachtgevers.

Onze professionals zijn gespecialiseerd in interim management, recruitment, detachering, werving & selectie, reverse billing, Recruitment Process Outsourcing (RPO)  en Managed Service Provider (MSP) binnen IT.

Wij beschikken over een actuele database van talloze profielen én een groot netwerk waardoor wij in staat zijn om opdrachtgevers snel en accuraat te voorzien van de juiste profielen. Onze professionals zorgen voor de juiste match in kennis, karakter en cultuur. Bij ons stopt de samenwerking niet bij het eerste succes, wij doen namelijk ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze specialisten ook naar volle tevredenheid hun werkzaamheden verrichten. Gezamenlijk streven wij naar de opbouw van een langdurige relatie met beide partijen.

Let’s work together!

Contactgegevens
Adres: van Hasseltkade 21, 6211 CD Maastricht

Tel: +31(0)85-068 55 63
info@imbri.nl
https://www.imbri.nl

Meer over Imbri

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/imbri-resourcing//

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-23T09:53:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.