Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Cegeka

Gold Digital

Cegeka

Cegeka is een ambitieuze en toonaangevende Europese aanbieder van IT-oplossingen. Onder het motto ‘in close cooperation’ streven wij naar optimale klantgerichtheid en ondersteunen wij onze klanten in hun volledige digitaliseringsreis. Cegeka is gespecialiseerd in multi-cloud oplossingen, consulting services, data solutions, cybersecurity, digital workplace, outsourcing en de optimalisatie van applicaties, infrastructuur en bedrijfsprocessen.

Vanuit Cegeka Nederland, met locaties in Veenendaal, Eindhoven, Zoetermeer, Apeldoorn en Groningen, ondersteunen wij met meer dan 1.100 medewerkers onze klanten op ICT-gebied. Onze organisatie groeide de afgelopen jaren met een jaarlijkse omzetstijging van vijftien tot twintig procent. Met de recente toevoeging van Cegeka Consulting (voorheen KPN ICT Consulting) en Call2 en de overname van dataspecialist Finavista, bieden we onze klanten een nog breder pakket aan diensten en willen wij verder doorgroeien in de waardeketen met cloud-, applicatie- en datadiensten.

Cegeka is een Europees familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door André Knaepen, die onlangs Computable’s IT Lifetime Achievement-award ontving. Anno 2020 staat CEO Stijn Bijnens aan de leiding van de onderneming vanuit het hoofdkantoor in Hasselt. Cegeka is tot op de dag van vandaag nog steeds ‘family-owned’ en dat zie je terug in onze werkcultuur. De kernwaarden die bij onze cultuur horen zijn; in close cooperation, eigenaarschap, ondernemerschap en ontwikkeling. Door onze aanpak zien wij al jarenlang een duidelijke groei en bedienen we in totaal ruim 2.500 tevreden klanten.

Op dit moment telt Cegeka zo’n 6.000 medewerkers verspreid over heel Europa, met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Italië, Tsjechië, Slovakije, Frankrijk, Rusland en Moldavië.

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar https://www.cegeka.com/nl-nl/

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-23T14:38:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.