Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Cegeka

Gold Digital

Cegeka

Sinds onze start in 1998 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste ICT-detacheerders van Nederland. Vanuit onze kantoren in Gouda, Eindhoven en Zwolle zetten we ons dagelijks in voor zowel ICT’ers als voor organisaties die van ICT een drijvende kracht willen maken.

Vanuit Cegeka Nederland, met locaties in Veenendaal, Eindhoven, Zoetermeer, Apeldoorn en Groningen, ondersteunen wij met meer dan 1.100 medewerkers onze klanten op ICT-gebied. Onze organisatie groeide de afgelopen jaren met een jaarlijkse omzetstijging van vijftien tot twintig procent. Met de recente toevoeging van Cegeka Consulting (voorheen KPN ICT Consulting) en Call2 en de overname van dataspecialist Finavista, bieden we onze klanten een nog breder pakket aan diensten en willen wij verder doorgroeien in de waardeketen met cloud-, applicatie- en datadiensten.

Cegeka is een Europees familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door André Knaepen, die onlangs Computable’s IT Lifetime Achievement-award ontving. Anno 2020 staat CEO Stijn Bijnens aan de leiding van de onderneming vanuit het hoofdkantoor in Hasselt. Cegeka is tot op de dag van vandaag nog steeds ‘family-owned’ en dat zie je terug in onze werkcultuur. De kernwaarden die bij onze cultuur horen zijn; in close cooperation, eigenaarschap, ondernemerschap en ontwikkeling. Door onze aanpak zien wij al jarenlang een duidelijke groei en bedienen we in totaal ruim 2.500 tevreden klanten.

Op dit moment telt Cegeka zo’n 6.000 medewerkers verspreid over heel Europa, met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Italië, Tsjechië, Slovakije, Frankrijk, Rusland en Moldavië.

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar https://www.cegeka.com/nl-nl/

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-23T14:38:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.