Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over ISense

Entrance Only

Sinds onze start in 1998 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste ICT-detacheerders van Nederland. Vanuit onze kantoren in Gouda, Eindhoven en Zwolle zetten we ons dagelijks in voor zowel ICT’ers als voor organisaties die van ICT een drijvende kracht willen maken.

Onze organisatie bestaat uit ruim 500 medewerkers. Met 100 ambitieuze consultants op kantoor en ruim 400 ICT-professionals laten we mens en organisatie groeien. Samen zorgen zij ervoor dat de beste ICT’er op de leukste werkplek terechtkomt, dat we de kennis rondom ICT verder uitbreiden en dat we voorop blijven lopen in de arbeidsmarktontwikkelingen.

Het is onze ambitie om het gehele ICT-landschap van opdrachtgevers naar een hoger niveau te brengen. Bedrijven die ICT-oplossingen nodig hebben, kunnen bij iSense terecht voor ondersteuning en consultancy. Hierbij is het streven dat contact altijd persoonlijk is. Pas als we weten wie iemand is, wat iemand kan en drijft, gaat het team van iSense aan de slag om de beste match te vinden. Zo worden opdrachtgevers stevig doorgevraagd naar hun ambities en tegelijkertijd verdiepen we ons in de bedrijfscultuur, werksfeer en carrièreperspectief van de ICT-professionals. Zodoende profiteren de opdrachtgevers van gemotiveerde professionals die een substantiële bijdrage leveren aan de organisatie van de opdrachtgever.

iSense is continu in ontwikkeling en aan het groeien in Nederland. Inmiddels zijn we met trots onderdeel van de wereldwijd bekende ManpowerGroup. Daardoor profiteert iSense dagelijks van ruim 65 jaar kennis van vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. iSense is net als de bedrijven PEAK-IT en Experis Ciber, onderdeel van Experis. Daarmee is Experis een van de grootste spelers op het gebied van ICT-dienstverlening in Nederland. 

 

Meer weten?

Voor meer informatie, ga naar https://www.isense.nl/

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-05T09:14:00.000Z