Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over RoutIT

Platinum Partner

RoutIT

Samen met onze partners elke ondernemer succesvoller maken met vernieuwende en hoogwaardige ICT-oplossingen: dat is onze missie. Wij geloven in de kracht van de partner, in eenvoud en in de kracht van ondernemen!

Wij bieden partners alle vrijheid om een onderscheidende ICT-totaaloplossing te ontwikkelen. Zo beschikken partners over whitelabel diensten op het gebied van connectiviteit, vaste- en mobiele communicatie, cloud, security, alarmering en monitoring. Partners zijn het aanspreekpunt van de klant, bewaken de klantrelatie en sturen zelf hun facturen. Bovendien bepalen partners zelf de maandelijks terugkerende marges. Wij ondersteunen onze partners met trainingen, marketing en 24x7 support.

Samen verbinden

RoutIT is opgericht in 2000 en startte met inbelverbindingen voor lokale ICT-partners. Nieuwe diensten volgende elkaar snel op: breedbandverbindingen, VPN, security en hosted telefonie. In 2013 zijn ook mobiel en cloud diensten aan het portfolio toegevoegd. We ontwikkelen innovatieve ICT-oplossingen waarmee elke partner het onderscheid in de markt maakt. Met ons complete dienstenpakket voorzien wij ruim 100.000 zakelijke klanten van de beste ICT totaaloplossing.

Nieuw portfolio 247Services

Wij ontwikkelen nieuwe technologiën vanuit de behoefte in de markt. Klanten willen altijd en overal zaken kunnen doen. Met het nieuwe portfolio 247Services spelen wij hierop in en bieden we diensten waarmee de continuiteit en bereikbaarheid van klanten wordt gewaarborgd. Zo bewaakt RoutIT met 247Alarm en 247Monitoring apparaten, verbindingen, routers, mobiele devices en alarminstallaties. Bij een storing of onregelmatigheid informeert RoutIT pro-actief met een melding via de 247Services app op de smartphone. Daarnaast introduceerden we de nieuwe dienst 247Helpdesk, een unieke dienst waarmee we samen met de partner de klant 24x7 ondersteunen met specialisten die de klant ook ’s nachts en in het weekend kunnen helpen.

Meer weten over RoutIT? Neem contact op met via sales@routit.nl of bel ons op 088 - 437 26 30.
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/company/routit

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-16T09:41:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.