Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ITPA realiseert unieke IT performance optimalisatie

Silver Partner

ITPA

ITPA monitort en analyseert uw volledige IT omgeving en geeft concreet individueel advies om vertragingen op te lossen. Dit betekent dat altijd de oorzaak wordt verholpen en niet slechts een symptoom. Door gebruik te maken van een eigen ‘artificial intelligence’ systeem en een omvangrijke ‘knowledge base’ worden alle soorten problemen opgelost.

Optimaliseren van IT omgeving is cruciaal

Het optimaal functioneren van de IT structuur is cruciaal voor vrijwel alle organisaties vandaag de dag. Echter neemt niet alleen het belang van IT toe, maar ook de complexiteit daarvan. Wanneer er dan vertragingen optreden (of erger nog: systemen deels uitvallen), heeft dat een enorme impact op de productiviteit en kwaliteit van dienstverlening aan interne gebruikers en uw klanten. Dit heeft gevolgen voor de snelheid waarmee uw organisatie de omzet en winstdoelstellingen kan behalen.

ITPA biedt een unieke oplossing:

End2end monitoring én concrete oplossing voor vertragingen en instabiliteit van IT omgeving
ITPA is meer dan louter een end-2-end ICT performance monitoring service. ITPA zal monitoren, detecteren, diagnosticeren, analyseren en de IT performance vraagstukken oplossen, dus realiseren. We lossen daarbij niet alleen de symptomen op, maar pakken de oorzaak of oorzaken aan. Daarbij  worden hardware, software, databases, operating systems, applicaties, externe (b.v. cloud) service providers, IoT devices, security, meerdere (internationale) locaties, multi vendor omgevingen, etc. meegenomen.

Parameter instellingen
De instellingen van de parameters zijn cruciaal voor software en applicaties. Wat voorheen werkte, kan vandaag de dag niet meer de meest optimale situatie zijn. Niet optimale parameter instellingen kan zelfs vertragingen, instabiliteit en uitval van complete IT systemen veroorzaken.  ITPA heeft een platform ontwikkeld waarmee middels ‘Artificial Intelligence’ in combinatie met een zeer omvangrijke Knowledge Base, een analyse mogelijk is van iedere situatie. Het ITPA platform geeft advies op maat, dat door onze specialisten wordt bekeken en verder aangescherpt indien nodig.

Dit resulteert in de beste IT performance die mogelijk is voor uw complete IT omgeving!

Bovendien biedt gebruik making van de diensten van ITPA additionele voordelen, zoals optimalisatie van de performance voor beveiliging, een compleet overzicht van de IT omgeving, advies bij DevOps en preventie van IT performance issues:

Beveiliging: Security heeft een grote invloed op de IT performance en kan vertragingen veroorzaken. ITPA optimaliseert de security en zorgt voor een optimale performance. Uw transacties verlopen daarmee snel en veilig.

Compleet overzicht van de IT omgeving: ITPA kan u voorzien van een complete overzicht van uw IT omgeving middels een ‘Configuration Management Database (CMDB)’ en een ‘license compliancy’ check.

DevOps: ITPA kan pre-testing van de werkelijke live omgeving verzorgen. ITPA kan de capaciteit exact simuleren vóór een livegang van een grote software ontwikkeling of migratie. Voor live-gang zal dan advies worden gegeven met betrekking tot optimalisatie ten aanzien van de performance. Dit neemt veel zorgen weg rondom de live gang.

Preventie: Zelfs in geval er geen issues optreden is het raadzaam de IT omgeving te monitoren en te optimaliseren. ITPA kan middels monitoring issues en instabiliteit voorkomen. Dit bespaart downtime van kostbare productie tijd voor uw organisatie.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-16T12:56:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.