Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Caesar Experts

Gold Partner

Caesar Experts

Caesar Experts – Technologiehelden die je organisatie naar een hoger niveau tillen.

We zijn geen standaard IT-bedrijf, we zijn waarden gedreven, mensgericht en eigenwijs. We staan voor vernieuwing, passie, open en transparant, respect en integriteit. Maar bovenal voor technologie. We zijn Microsoft Gold Partner binnen vijf specialismen die we mogen aanvullen met één keer Silver.
Caesar Experts is onderdeel van de Caesar Groep, we bestaan sinds 1993 en willen graag koninklijk worden! Daarnaast zijn we meerdere malen verkozen tot één van de beste ICT dienstverleners van Nederland. We zijn ervan overtuigd dat alleen tevreden werknemers en creativiteit zorgen voor de beste prestaties bij onze klanten.

Wat we doen?

Al onze Microsofthelden versterken ons als middelgrote IT-dienstverlener, leveren ultieme tevredenheid, medewerker loyaliteit en zijn flexibiel inzetbaar. Hiermee garanderen we de continue kwaliteit van de dienstverlening van de IT-afdeling aan de business. Caesar Experts biedt verschillende vormen van dienstverlening: detachering, technologische consultancy, software development, managed services en IT-projecten. Caesar Experts beschikt hiervoor over uitgebreide technologische kennis op het gebied van Microsoft, Oracle, Java en Progress en sluit aan bij marktthema’s als Enterprise Content Management ECM), Business Intelligence (BI), Internet of Things (IoT), Cloud, Marketing Automation, User Experience (UX), Integratie, Service Oriented Architecture (SOA), Software as a service (SaaS) en Mobile Development.    

Technologiehelden uit Utrecht – ontwikkel op eigen wijze!

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Om op de hoogte te blijven van nieuws, blogs, events, innovatieavonden en verhalen van onze eigen medewerkers kijk je op onze website, vimeokanaal en social media. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram en kijk, discussieer en geniet mee!

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-16T15:50:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.