Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Cohesion

Silver partner

Cohesion

In 2000 is Cohesion opgericht als Unix detachering specialist en in 2007 hebben we hier Storage en Security expertise aan toegevoegd. In 2009 heeft er een management buy-out plaatsgevonden en sindsdien is er een strategische verandering doorgevoerd om vanuit het imago capaciteitsleverancier naar kennisleverancier te groeien, KaaS (knowledge as a Service). Als Ict-detacheerder is Cohesion altijd op zoek naar onderscheidend vermogen met toegevoegde waarde voor onze klanten en uitdagingen voor onze IT consultants

Nadat we in 2012 ons portfolio hebben uitgebreid met unieke solutions op het gebied van monitoring (exclusief distributeur van www.Centerity.com , www.Correlsense.com en www.Cormant.com ) hebben we in 2013 ook de stap gemaakt naar Automation, DevOps en Openstack. Ons adagium: we willen niet de grootste, maar wel de beste zijn. Vanaf 2015 hebben we op de achtergrond keihard gewerkt aan een nieuw innovatief concept; het Cohesion Experience Lab, hierbij staat Experience voor zowel beleving als ervaring opdoen.

In februari 2017 hebben wij in Utrecht dit Experience Lab geopend. In onze digitale proeftuinen bieden wij medewerkers, klanten, sollicitanten en partners de mogelijkheid om te experimenteren met, en kennis te delen over, innovatieve software in een virtuele omgeving. 

We hebben voor het Experience Lab twee doelgroepen gedefinieerd: de medewerkers en klanten.

Voor onze klanten: wij bieden onze klanten een proeftuin waar ze de mogelijkheid hebben om de allernieuwste software en ontwikkelmethodieken in samenhang met de meest aansprekende en innovatieve operating systemen uit te proberen. Het gaat onder meer om producten van Red Hat, Ansible, Puppet, Atlassian Jira Software & Confluence, Jenkins, Git, Docker, Cloudbees, Gerrit, Amazon en nog vele anderen.

Voor onze medewerkers: een leven lang leren. Het platform in het Experience Lab draait binnen een hybride cloud: AWS VPC (Amazone Virtual Private Cloud en eigen hosting). Medewerkers van Cohesion publiceren elke twee weken de voortgang van hun experimenten via een lab-blog. Het principe in het Experience Lab is gebaseerd op Continuous Building – Learning – Sharing, als verlengstuk op onze specialisatie Continuous Integration - Deployment - Delivery.

Het effect is een totaal andere attitude: constant vooruitdenken met de klant, experimenteren met nieuwe oplossingen en mogelijkheden voor de klant, aantonen wat wel en niet werkt en echte implementatie adviezen geven die praktisch inpasbaar zijn in de specifieke klantomgevingen.

Onze markt is door de strategisch keuze om van specialist van vendoren naar specialist in Automation door te groeien, vergroot van de top 50 naar top 500 bedrijven en instellingen van Nederland. Mede ook door de beweging naar een software defined wereld, worden de technische mogelijkheden en uitdagingen voor beide groepen klanten steeds meer identiek. Mooiere opdrachten voor onze medewerkers, betere consultants voor onze klanten.

Wij hebben gekozen voor een locatie in Utrecht vanwege de centrale ligging van de Domstad. Het Experience Lab is gevestigd aan de Orteliuslaan in het vergadercomplex Creative Valley op het kantorenpark Papendorp. Een zeer aansprekende en inspirerende omgeving.

Wij zijn te volgen via:
Facebook
Twitter
Linkedin
Website

Tevens bent u van harte welkom in ons Experience Lab.
Cohesion Experience Lab
Orteliuslaan 1-27
Utrecht

Bel of mail ons
088-3034400 / sales@cohesion.nl

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-30T10:21:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.