Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Thinkwise

Gold Partner

Thinkwise

Thinkwise is in 2002 opgericht door Robert van der Linden en Victor Klaren. Zij wilden bedrijfssoftware realiseren waar bedrijven wèl blij van worden. Dit heeft gezorgd voor een nieuwe generatie bedrijfssoftware die afrekent met traditionele software problemen zoals complexiteit, technische en functionele veroudering en de bijbehorende hoge kosten en lange doorlooptijden.

Wij realiseren bedrijfssoftware met name voor grotere MKB-organisaties in onder meer de Retail, maakindustrie, logistiek en offshore, reisbranche en financiële sector. Met ons low-code software-ontwikkelplatform wordt een virtuele blauwdruk gemaakt van de specifieke bedrijfsprocessen van een bedrijf. Op basis daarvan kan vervolgens in hoog tempo eenvoudig aanpasbare bedrijfssoftware gerealiseerd worden. Tegen beduidend lagere kosten.

Hiermee zetten wij een nieuwe standaard voor de bedrijfssoftware van de toekomst. Eén platform waarmee bedrijven nieuwe bedrijfssoftware kunnen realiseren en hun verouderde ERP software en applicaties volledig kunnen vervangen en integreren in één centraal systeem.

Meer over ons

LinkedIn
YouTube
Facebook
Twitter

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-01T11:12:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.