Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over T-Systems

Gold Partner

T-Systems

Met een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken levert T-Systems innovatieve en kwalitatief hoogwaardige ICT diensten met een sterke focus op Cloud, Collaboration en Netwerk dienstverlening. We hebben vestigingen in meer dan 20 landen, wereldwijd 46.000 medewerkers en in het boekjaar 2016 genereerden we 7,9 miljard euro aan inkomsten.

Stabiliteit, continuïteit en innovatie

T-Systems is 100% eigendom van Deutsche Telekom Group, een van ‘s werelds leidende providers van veilige en betrouwbare informatie- en communicatie technologie. Binnen Deutsche Telekom is zowel in de breedte als in de diepte veel kennis en expertise aanwezig van alle aspecten die op dit moment belangrijk zijn voor de ICT- en business transformatie, digitalisering en innovatie bij organisaties. Denk hierbij aan cloud, workplace & collaboration, netwerk en security.

Cloud pionier voor de zakelijke markt

T-Systems is pionier op het gebied van cloud computing voor zakelijke organisaties en is een marktleider op dit gebied. Sinds 2005 leveren wij al zeer succesvol bedrijfskritische applicaties vanuit een private cloud. Klanten en analisten waarderen onze Dynamic SAP oplossingen uit de private cloud erg goed. De afgelopen jaren heeft T-Systems samen met de leidende IT spelers van de markt een succesvol cloud eco-systeem opgebouwd van Iaas, Paas tot SaaS oplossingen en van private, hybride tot publieke cloud diensten.

Partner voor cloud en digitale transformatie

Voor onze klanten zijn we een partner voor innovatieve, betrouwbare en veilige cloud gebaseerde IT- en netwerkoplossingen en diensten. Daarnaast zijn we een partner in IT transformatie en digitalisering. Wij helpen organisaties in een steeds complexer wordende “connected” wereld en helpen u stappen te maken in digitale innovatie door u te laten profiteren van onze innovatie centra en samenwerking met vooraanstaande universiteiten.

Kwaliteit en veiligheid topprioriteit

Kenmerken van onze dienstverlening zijn betrouwbaarheid en stabiliteit. De basis is onze Duitse “gründlichkeit”. Onze moderne en zeer veilige datacenters voldoen aan de strengste Europese normen en bieden daarmee de grootst mogelijke zekerheid voor business continuïteit van onze klanten. T-Systems biedt u een veilige haven voor uw data en applicaties.

Website: www.t-systems.nl
Facebook: https://www.facebook.com/tsystemsnederland
Youtube: http://info.t-systems.nl/blog
Linkedin: https://www.linkedin.com/company-beta/2312766/
Youtube: https://www.youtube.com/user/TSystemsNederland

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T15:12:00.000Z