Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Econocom

Silver Partner

Econocom

Onze visie is dat de beschikbaarheid van digitale apparatuur belangrijker is, dan het bezit er van. Wij maken dit mogelijk door in co-creatie met onze klanten en met een heldere focus op hun kernactiviteiten een totaaloplossing te bieden waardoor de digitale transformatie versneld kan worden geïmplementeerd.

Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van bedrijven. Met meer dan 10.000 medewerkers actief in 19 landen en een omzet (2016) van meer dan €2,5 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering. Econocom heeft in december 2015 de status van Europees Vennootschap (Societas Europaea) aangenomen. Het aandeel van Econocom Group staat sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel. Het  maakt deel uit van de BEL Mid.

Econocom Nederland werkt volledig merk-, bank- en leveranciersonafhankelijk binnen geselecteerde marktsegmenten.Innovatie en duurzaamheid zijn onderscheidende factoren in onze business processen en we zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. In Nederland zijn wij gevestigd in Nieuwegein en Vianen, waar ca. 60 professionals dagelijks actief zijn. In mei van dit jaar heeft Econocom de multimedia integrator BIS Group overgenomen. Deze overname stelt Econocom in staat om zich nog verder te versterken in de dynamische multimediamarkt (indoor en outdoor digital signage, video-conference ruimtes, smart buildings etc.). De Econocom-BIS combinatie is een ‘game changer’ voor organisaties die multimedia serieus willen toepassen.

Econocom Nederland B.V.

Rond het Fort 38
3439 MK  NIEUWEGEIN
Tel.: +31 30 6358333
info.nl@econocom.com

Voor meer informatie:

Econocom website
Econocom blog
Econocom op LinkedIn
Econocom op Twitter

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-22T14:28:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.