Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Hays

Silver Partner

Hays

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs. Wij zijn marktleider in het Verenigd Koninkrijk en Asia Pacific en één van de marktleiders in Europa en Latijns-Amerika. Recruitment gaat over mensen. 9.214 mensen werken bij Hays wereldwijd, verdeeld over 252 kantoren in 33 landen. Afgelopen jaar heeft Hays wereldwijd 67.000 mensen geplaatst in vaste posities en 220.000 mensen vonden een tijdelijke functie. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en wij dekken hiermee alles van Accounting & Finance tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences.

Onze mensen plaatsen de juiste personen in de juiste baan: wij investeren in het trainen van ons personeel zodat onze consultants kunnen voldoen aan de hoge eisen die wij stellen en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij stellen u als klant voorop. Onze service monitoren wij constant om zo onze positie als marktleider te kunnen blijven behouden. Door een jarenlange samenwerking met opdrachtgevers uit zowel de profit als non-profit sector, is een brede en specialistische kennis opgebouwd binnen diverse vakgebieden.

Wij delen ideeën, kennis en kunde met elkaar om zo uitstekende resultaten te kunnen behalen. Zowel als kandidaat en klant profiteert u van de vakkennis van onze specialisten, onze landelijke samenwerking met de andere Hays kantoren en ons opgebouwde brede netwerk. Dit maakt dat wij als geen ander in staat zijn om zowel grote multinationals als lokale ondernemers een compleet pakket personeelsdiensten aan te bieden, op het gebied van Recruitment, Uitzenden, Detacheren, Outsourced Recruitment, Assessment & Development en Digital en Creative Services op het gebied van (online) recruitment marketing.

Voor meer informatie bekijk onze website of volg het laatste nieuws via Youtube, Twitter, LinkedIn & Instagram

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-12T09:41:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.