Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over IT Academy Noord-Nederland

Tafel Partner

IT Academy

In september 2014 is de IT Academy opgericht door enkele toonaangevende organisaties in het Noorden. Twee jaar later is de IT Academy uitgegroeid tot een groot succes. IT Academy Noord-Nederland is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen en mede mogelijk gemaakt door Samenwerking Noord, de Rijksuniversiteit Groningen, Noorderpoort, Provincie Groningen en Gemeente Groningen.

Missie en visie

IT Academy Noord-Nederland heeft een heldere en concrete missie: “IT Academy Noord-Nederland zet zich in voor een hoog¬waardige, gezonde en evenwichtige ICT-arbeidsmarkt in het Noorden”

Deze missie realiseren we door:
1. Het uitvoeren van toonaangevend en vernieuwendICT-onderwijs voor professionals
2.Het uitvoeren van ICT-arbeidsmarktonderzoek
3.Het ICT-netwerk te verbinden in Noord-Nederland

Toonaangevend en vernieuwend ICT-onderwijs
We ontwikkelen onderwijs dat mede door de open samenwerking tussen bedrijfsleven, organisaties en kennisinstellingen innovatief, toekomstgericht en vraaggestuurd is. Door onze hechte samenwerking met het bedrijfsleven en overheden (o.a. via Samenwerking Noord) zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Deze kennis gebruiken wij voor onderwijsontwikkeling (zowel mbo, hbo en wo). Met het combineren van de hoogstaande kennis van onze partners zetten we innovatieve en kwalitatief sterke opleidingen voor professionals neer.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-20T10:44:00.000Z