Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over DXC Technology

Gold Partner

DXC Technology

DXC Technology is als onafhankelijke IT-dienstenleverancier de grootste ter wereld. DXC helpt klanten de kracht van innovatie volop te benutten en digitale transformatie te realiseren. Het bedrijf is voortgekomen uit de fusie in april 2017 van CSC met de Enterprise Services divisie van Hewlett Packard Enterprise. Met de combinatie van technologie-onafhankelijkheid, toptalent en een uitgebreid partnernetwerk levert DXC vernieuwende IT-diensten en -oplossingen. DXC Technology werkt voor bijna 6000 klanten in de publieke en private sector in 70 landen wereldwijd.

In Nederland is DXC Technology actief in vele marktsegmenten, waaronder de gezondheidszorg, de industrie, de retail, en de bancaire en verzekeringsbranche. DXC realiseert voor de bedrijven en organisaties in deze sectoren een breed scala aan IT-oplossingen, variërend van oplossingen op het vlak van infrastructuur en applicatiemodernisatie tot aan businessprocess-services (BPS). 

Specifiek voor de gezondheidszorg en voor verzekeraars levert DXC in Nederland unieke software-oplossingen. Met de implementatie van de innovatieve EPD-oplossing Care Solutions bij Het Oogziekenhuis Rotterdam is DXC genomineerd voor de Computable Awards. 

Care Solutions: het passende EPD

Care Solutions is een open EPD dat sterk gericht is op integratie binnen een bestaand IT-landschap en op uitwisseling van gegevens over de muren van het ziekenhuis heen. We noemen Care Solutions daarom het passende EPD: het past in de situatie van uw ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum. De EPD-oplossing van DXC kan bovendien as a Service worden afgenomen, wat hoge extra investeringen in ICT-afdelingen en -infrastructuur onnodig maakt. Care Solutions geeft ziekenhuizen en ZBC’s de oplossing van de toekomst: een toekomst waarin gegevensuitwisseling – vooral ook met patiënten zelf – centraal staat.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over DXC Technology wereldwijd op www.dxc.technology   

Voor meer informatie over DXC Technology voor de Nederlandse gezondheidszorg bezoekt u www.dxc.technology/health_nl

Of volg ons op sociale media: LinkedIn | Twitter | Facebook |Google+

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-22T16:40:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.