Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vacature - Tendermanager ICT (Utrecht)

6 uur per week / wo/master / Utrecht / Schaal 9 (max 5.484/maand)

Jij bent een gedreven technisch georiënteerde professional die slim inkoopt. Het aantal inkooptrajecten en aanbestedingen stijgt binnen ProRail op het terrein van ICT. Enerzijds door de eis van hogere prestaties en technologische innovaties op het spoor en anderzijds door meer noodzakelijke aandacht voor rechtmatigheid en kostenbesparingen.

Een goede contractering en inkoop op basis van concrete doelstellingen is noodzakelijk. Om een inhaalslag op korte termijn te realiseren, is er een vacature voor een enthousiaste en gedreven professional die zichzelf en ProRail Procurement ontwikkelt tot best-in-class op het gebied van inkoop.

Als tendermanager leid en begeleid je inkoop- en aanbestedingsprocessen. Je treedt hierbij op als inhoudelijke en stevige businesspartner. Het werkveld is zeer divers en richt zich op het ontwikkelen van slimme inkoop strategieën, het afsluiten van nieuwe raamcontracten, het begeleiden van aanbestedingen voor producten of diensten en het inrichten van het bestel- en inkoopproces. De focus in deze functie ligt op projecten en applicaties, platformen, netwerken en systemen. Op basis van je kennis koppel je de mogelijkheden en ontwikkelingen van de markt aan de doelstellingen en behoefte van de interne ProRail organisatie.

Je werkt in deze rol nauw samen met de afdeling ICT als interne klant. Je adviseert in de beleidsmatige keuzes en bepaalt samen hoe je de markt het beste kunt benaderen. Hierbij onderzoek je ook welke inkoopstrategieën andere grotere inkooporganisaties hanteren en zoekt de samenwerking daar waar mogelijk. Ook voer je aanbestedingen en inkooptrajecten uit. Je verdiept je hierbij in de aan te besteden opdracht, stelt een contracteringsplan op waarin je de aanpak beschrijft, stelt het aanbestedingsdossier samen en selecteert op basis van kwaliteitseisen de beste partij.

Dit artikel delen:

Over Prorail

Met elke dag 1.2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen over het spoor is een solide railinfrastructuur noodzakelijk. Daar zorgen wij voor. En ook voor mooie stations, een juiste verdeling op het spoor en treinverkeer in goede banen. Op tijd, maar vooral veilig over een van de drukste spoorwegnetwerken ter wereld. Een gigantische 24-uurs operatie met veel verantwoordelijkheid. Dit doen we samen, voor heel Nederland.

Lees hier onze belofte


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-02T14:37:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.