Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vacature - Integratie Architect (Utrecht)

36 uur per week / hbo/bachelor / Utrecht / Schaal 9 (max 5.484/maand)

Jij weet JEE producten, integratieproducten en gridtechnology op een juiste manier in te zetten.

Het applicatielandschap van ProRail is complex. Om de vele communicatiestromen in goede banen te leiden is het vormgeven van goede interfaces op infrastructuur niveau essentieel. De interfacing kan point-to-point of via de ESB; het kan intern blijven of via web of mobile naar buiten. Het maken van de juiste keuzes is niet altijd makkelijk en kan voor veel discussies leiden.    Als Integratie Architect maak je keuzes, sluit je soms compromis en bewaak je altijd de realisatie. Je werkt samen met applicatiespecialisten en infrastructuurontwerpers in een dynamisch krachtenspel.    Je initieert, ontwikkelt, ontwerpt en beheert ICT-Infrastructuur architectuur voor ProRail op de gebieden mobility, ESB en applicatie-interfaces. Je verzorgt multidisciplinair en integraal de afstemming met de belanghebbenden en houdt in de architectuurontwerpen rekening met belangrijke, zeker te stellen aspecten zoals: bedrijfseconomisch verantwoord, duurzaamheid, onderhoudbaarheid, levensduur als ook de integrale veiligheid van de betrokken systemen en processen. Je analyseert functionele en infrastructurele ontwikkeltrajecten in de informatievoorzieningen en checkt of de huidige inrichting voldoet aan de geldende normen.     Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies over architectuurkeuzes en beleidsvoornemens aan lijn- en projectmanagement en schrijf je (mee aan) Project Start Architecturen en beheer je deze gedurende het project

Lees hier verder

Geïnteresseerd? Klik dan hier en lees alles over deze vacature op ICTWerkt. Daar vind je ook alle andere ICT vacatures van Prorail.

Dit artikel delen:

Over Prorail

Met elke dag 1.2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen over het spoor is een solide railinfrastructuur noodzakelijk. Daar zorgen wij voor. En ook voor mooie stations, een juiste verdeling op het spoor en treinverkeer in goede banen. Op tijd, maar vooral veilig over een van de drukste spoorwegnetwerken ter wereld. Een gigantische 24-uurs operatie met veel verantwoordelijkheid. Dit doen we samen, voor heel Nederland.

Lees hier onze belofte


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-02T14:46:00.000Z