Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vacature - Architect (Utrecht)

36 uur per week / wo/master / Utrecht / Schaal 10 (max 6.801/maand)

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan een snelle doorlooptijd van informatievoorzieningsprojecten die toekomstvast en robuust zijn?

Als ICT-Architect bij Infravoorzieningen houd je je bezig met het ontwikkelen van de technische infrastructuur en systeemarchitectuur om de bedrijfsvoering van ProRail te ondersteunen. Het betreft met name de bedrijfskritische computersystemen, dataopslag voorzieningen, besturingssystemen, middleware en netwerken (vast en mobiel) in hun onderlinge samenhang en die bijdragen aan de ontwikkeling van kaders en normen voor ICT-infrastructuur planning. Door de tijdige oplevering van een kwalitatief goede architectuur lever je een belangrijke bijdrage aan de projecten die wij uitvoeren voor de verschillende bedrijfseenheden en afdelingen. Jij bent een betrouwbare partner ten aanzien van deze projecten.

Jouw werk bestaat uit het initiëren, ontwikkelen, ontwerpen en beheren van architectuurbeschrijvingen (product-, proces-, informatie-, en ICT-architectuur). Ook geef je ondersteuning bij het gebruik van architectuurbeschrijvingen. Het naleven van architectuurbeschrijvingen bij veranderingsprojecten behoort tot jouw takenpakket. Jij zorgt ervoor dat de veranderingen/verbeteringen in organisatieprocessen, informatievoorziening en ICT op een planmatige, beheerste en economisch verantwoorde wijze worden uitgevoerd.

Je vindt het leuk om kennis te maken met mensen en nieuwe processen binnen ProRail. Je legt makkelijk contact met verschillende partijen. Met een frisse blik kijk je naar zowel de business, ICT als ook de werkwijze binnen je eigen afdeling. Je pakt onderwerpen makkelijk en snel op en daarbij is resultaat behalen een belangrijke drijfveer voor jou.

Lees hier verder!

Geïnteresseerd? Lees dan de volledige functieomschrijving op ICTWerkt.nl. Daar vind je overigens een overzicht van alle ICT Vacatures bij Prorail. Klik hier.

Dit artikel delen:

Over Prorail

Met elke dag 1.2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen over het spoor is een solide railinfrastructuur noodzakelijk. Daar zorgen wij voor. En ook voor mooie stations, een juiste verdeling op het spoor en treinverkeer in goede banen. Op tijd, maar vooral veilig over een van de drukste spoorwegnetwerken ter wereld. Een gigantische 24-uurs operatie met veel verantwoordelijkheid. Dit doen we samen, voor heel Nederland.

Lees hier onze belofte


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-02T15:02:00.000Z