Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Klanten Vodafone vooraan met Skype for Business

Dit artikel delen:

Vodafone Nederland is door Microsoft benoemd tot Skype for Business Launch Partner en zo beschikken klanten van het bedrijf als een van de eersten over de nieuwe versie van het platform.

Over deze SES partner

Met ons kwalitatief hoogwaardige netwerk en onze innovatieve vaste en mobiele diensten bedient Vodafone wereldwijd meer dan 404 miljoen klanten. Communicatietechnologie heeft een grote invloed op de manier waarop mensen leven en werken. We worden minder afhankelijk van plaats en tijd, onderhouden meer relaties, zowel in de echte als in de virtuele wereld.

Lees hier verder

Vodafone is een van de slechts tientallen bedrijven wereldwijd die deelnemen aan het exclusieve programma van Microsoft. Skype for Business is de opvolger van Microsoft Lync en is sinds begin mei in heel Nederland leverbaar. Het platform combineert de vertrouwde gebruikerservaring van Skype met de kwaliteit op het gebied van beveiliging, compliance en controle van Lync. De dienst biedt uitgebreide mogelijkheden voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken, zoals bellen, chatten, aan- en afwezigheid inzichtelijk maken, online vergaderen, schermen delen en presentaties tonen.

Bevestiging

Binnen Vodafone Nederland is men vanzelfsprekend uitermate content met de status als Launch Partner van Microsoft. “De benoeming is een mooie bevestiging van onze kennis en kunde op dit gebied”, aldus Patrick van der Spek, hoofd van Unified Communications bij Vodafone Nederland. “Het geeft onze klanten het voordeel dat zij werken met een partner die op de hoogte is van alle technologische ontwikkelingen. Bovendien kunnen zij als een van de eersten beschikken over de nieuwste versie van Skype for Business.”

Microsoft zelf is, bij monde van Giovanni Mezgec, General Manager van Skype for Business Product Marketing, erg positief over de inzet van Vodafone op het gebied van Skype for Business. “Als Skype for Business Launch Partner heeft Vodafone aangetoond te beschikken over veel ervaring, opleiding en inzet op de platformen Lync en Skype for Business. Vodafone is bereid om klanten te helpen te profiteren van Skype for Business.”

Meer kennis in huis met Nexct

Vodafone heeft vorige zomer IT-dienstverlener Nexct overgenomen dat met circa veertig medewerkers veel kennis in huis heeft van en wereldwijde ervaring heeft met Microsoft Productivity-diensten. Als Skype for Business Launch Partner adviseert Vodafone haar klanten over de strategie, planning, implementatie, beheer en adoptie van Skype for Business. De dienstverlening gaat echter verder want Vodafone ondersteunt hen ook bij:

  • de implementatie van een end-to-end communicatiedienst uit de cloud op basis van Office 365 en Skype for Business;
  • de implementatie van hybride cloudoplossingen met Office 365 en Skype for Business;
  • de integratie met alle mogelijke devices, apps of maatwerk infrastructuur;
  • integratie met vaste en mobiele connectiviteit.

Ready Business

Skype for Business is toegevoegd aan het portfolio van Vodafone omdat het een cloud productivity-oplossing is waarin alle middelen samenvallen die klanten gebruiken om te communiceren en samenwerken. Het platform past in die zin goed bij de visie van Vodafone op Ready Business: snel inspelen op kansen in de markt met schaalbare en flexibele oplossingen, verbonden medewerkers en klantgericht werken. Innovatie, flexibiliteit en samenwerking zijn in de optie van Vodafone voorwaarden voor hun succes.

door Meike Peekstok, Channel BV

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-30T14:48:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.