Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Anne-Meine Gramsma start als Commercieel Directeur bij CC4Skype

Anne-Meine Gramsma start op 1 maart 2016 als Commercieel Directeur en tevens aandeelhouder bij CC4Skype. Met zijn jarenlange ervaring in sales en marketing, in de klantcontact branche, is hij een waardevolle aanvulling voor het bedrijf. Hij is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging: “CC4Skype is een innovatief en groeiend bedrijf en biedt een intuïtieve Customer Care oplossing voor Skype for Business. Bovendien is het inspirerend om deel uit te mogen maken van het enthousiaste team van gerenommeerde Business Partners en uiteraard onze medewerkers.”

Dé Customer Care oplossing voor Skype for Business

Gramsma: “CC4Skype is dé Customer Care oplossing voor Skype for Business. De kennis, ervaring en passie die het team in de afgelopen 20 jaar binnen de klant contact branche heeft opgebouwd, is direct vertaald naar een praktische, gebruiksvriendelijke en financieel aantrekkelijke oplossing. Uniek is dat CC4Skype specifiek ontwikkeld is voor Skype for Business. Bovendien vindt de ontwikkeling plaats vanuit de beleving van de gebruikers en hun organisaties, zodat de technologie ondersteunend is aan hun business.”

Dé Customer Care oplossing voor Skype for Business wordt door CC4Skype uitsluitend via partners verkocht, zowel nationaal als internationaal. Gramsma: “Het indirecte verkoopmodel biedt onze partners een eenvoudige manier om een hogere klanttevredenheid te creëren met uiterst interessante condities. Het gebruik van Skype for Business groeit de komende jaren enorm, waardoor wij gezien de overweldigende belangstelling voor CC4skype een enorme afzet verwachten in onder andere landen als de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Duitsland en uiteraard Nederland.”

Over CC4Skype

CC4Skype is een internationaal producent en leverancier van customer care software voor Skype for Business, met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Wij ontwikkelen onze software vanuit de beleving van organisaties en hun klanten. Wij hebben de overtuiging dat technologie altijd ondersteunend is aan bedrijfs- en communicatieprocessen. Ons gepassioneerde team staat klaar om u te adviseren, te begeleiden en bij te dragen aan uw succes! Onze oplossingen zijn zowel on premise als in de cloud beschikbaar.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-24T11:22:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.