Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Polycom maakt in één klik deelnemen aan videovergaderingen met Skype for Business mogelijk

• Polycom® RealConnectTM is de eerste technologie in de markt, die tegemoetkomt aan een belangrijke uitdaging in videovergaderingen: het verbinden van Skype for Business-video met andere vendoren • In één klik deelnemen aan een Microsoft Skype for Business-vergadering, vanaf elk apparaat en vanuit elke locatie • Verbeterde weergaven: bekijk iedere deelnemer, in elke ruimte, op je scherm en deel content zoals je dat in een traditionele vergaderomgeving zou doen.

Er is nu een oplossing voor Microsoft Skype for Business-gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om video-oproepen te koppelen aan een multivendor-omgeving. Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM), Microsoft-partner en wereldwijd toonaangevend in interoperabiliteit, introduceert de Polycom RealConnect-oplossing voor Skype for Business, wat de complexiteit wegneemt voor het verbinden van meerdere videosystemen van diverse vendoren. Welke videoleverancier iemand ook gebruikt – of dat nu Skype for Business of Polycom of Cisco is – en op welk device dan ook: in één klik woont iedere deelnemer dezelfde vergadering bij. 

Uiteindelijk willen klanten dat communicatietechnologieën zonder problemen en op een kosteneffectieve manier samenwerken. Voor de introductie van Polycom RealConnect konden gebruikers van Skype for Business geen meeting inplannen of content delen met deelnemers die gebruik maakten van andere videoplatformen. Polycom RealConnect neemt deze barrière weg door alle systemen te laten samenwerken. Gebruikers hoeven geen complexe netnummers te kennen of nieuwe systemen onder de knie te krijgen. Zo kunnen ze meer tijd besteden aan de business.

“De Polycom RealConnect-technologie zorgt voor de beste samenwerking tussen Skype for Business en alle andere videoplatformen”, zegt Ashan Willy, senior vicepresident Product Management & Worldwide Systems Engineering van Polycom. “Klanten willen eenvoudige en intuïtieve technologie die samenwerkt met alle andere technologie die ze gebruiken. Met Polycom RealConnect vereenvoudigt Polycom de communicatie-ervaring door alles en iedereen via één eenvoudige stap samen te brengen.”

Het inplannen van meetings is met Polycom RealConnect zeer eenvoudig: je nodigt deelnemers uit voor een vergadering via Microsoft Outlook. Gebruikers kunnen overal vandaan inloggen – vanaf een mobiel apparaat of vanuit een Polycom of Cisco Immersive vergaderruimte. Gebruikers van Skype for Business zien op hun scherm meerdere balken, waaronder een panoramisch breedbeeld van alle deelnemers.

Polycom zorgt er ook voor dat gebruikers precies zien wie er aan de vergadering is toegevoegd door middel van een uitgebreid roosteroverzicht. Als een deelnemer is toegevoegd, die niet in de meeting thuishoort, of wanneer het omgevingsgeluid van een deelnemer storend is, dan kan de leider van de vergadering via de roosterbediening deelnemers zo nodig verwijderen.

Skype for Business is tegenwoordig een van de meest gebruikte zakelijke communicatietools. Polycom RealConnect stelt gebruikers van Skype for Business in staat om naadloos verbinding te maken met gebruikers van andere videoconferentieoplossingen door gebruik te maken van één eenvoudige werkwijze die bekend is bij alle gebruikers. Dit maakt de ervaring voor alle gebruikers vertrouwd, ongeacht welk apparaat ze gebruiken. 

In samenwerking met Microsoft biedt Polycom het breedste portfolio van oplossingen voor spraak- en videosamenwerking. Deze oplossingen zijn ontworpen voor Skype for Business en Skype for Business online in Office 365. Polycom RealConnect is in te schakelen via o.a. het Polycom® RealPresence® Platform en de samenwerkingsinfrastructuuroplossing Polycom® RealPresence ClaritiTM. Aangezien Polycom RealConnect onderdeel is van het RealPresence Clariti™-platform, is het pakket aan te schaffen als een software-only en als een subscription-based oplossing.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-20T16:47:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.