Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

StartReady wereldwijd voorbeeld voor Microsoft-partners

StartReady is vorige week tot best practice partner benoemd bij Microsofts Worldwide Partner Conference. Troy Zaboukos, Worldwide Director van Skype Business Development, roemde het bedrijf om zijn innovatieve daadkracht en om het feit dat ze als een van de eerste partners een grote deal hebben gesloten omtrent Cloud PBX. StartReady is daarmee een globaal voorbeeld voor Microsoft-partners.

StartReady is een pionier op het gebied van Universal Communications-oplossingen. Het bedrijf is specialist op het gebied van Microsoft Skype for Business en zoekt voortdurend naar vernieuwende implementatiemogelijkheden. “Het enthousiasme dat StartReady naar deze markt brengt is ongekend,” aldus Zaboukos. Een van de voorbeelden die hij op het podium aanhaalde is het  champions programma, waarin 35 salesmensen van KPN een masterclass Skype for Business krijgen. Deze investering heeft er voor gezorgd dat KPN in de eerste zes maanden van dit kalenderjaar al een groot deel van de beoogde groepsomzet heeft behaald. “Dat is niet alleen goed voor StartReady, maar ook voor KPN,” vindt Zaboukos. “Zo zorgen ze met de samenwerking echt voor toegevoegde waarde.” 

Serious gaming met Finding Victor

Zaboukos liep ook alvast vooruit op de lancering van Finding Victor, de serious game die StartReady na de zomer zal introduceren. Het spel helpt zakelijke gebruikers om op laagdrempelige wijze met de functionaliteiten van Skype for Business vertrouwd te raken. Volgens Zaboukos lost StartReady hier een bekend probleem van Microsoft mee op: “Als je een beetje bekend bent met producten van Microsoft dan weet je dat veel mensen ze gebruiken, maar zonder aandacht voor de adoptie zullen veel van deze gebruikers niet verder komen dan basisfunctionaliteiten. Dankzij dit spel leren gebruikers veel meer functionaliteiten kennen. En die kunnen ze dan in een professionele omgeving toepassen. Het is enorm innovatief.” 

Wereldwijde primeur

De innovatieve wijze waarop StartReady bedrijven helpt met de overstap naar de cloud wordt door Zaboukos geprezen: “StartReady praat niet alleen over de toekomst, ze gaan er ook echt mee aan de slag.” Dankzij de recente deal met netwerkorganisatie TBI is StartReady internationaal zelfs voorloper op dit gebied. Het bedrijf gaat voor de ruim 6000 gebruikers van TBI een hybride Skype for Business oplossing opzetten: hosted Skype for Business in combinatie met Cloud PBX. Nog niet alle zakelijke features zijn beschikbaar in de Cloud PBX, gebruikers die uitgebreide functionaliteit nodig hebben blijven daarom op de hosted omgeving. Gebruikers die minder functionaliteiten nodig hebben worden direct naar de cloud gebracht. Als op termijn alle functionaliteiten beschikbaar zijn migreren alle medewerkers naar Cloud PBX. TBI kan door deze slimme oplossing nu al profiteren van vereenvoudigd beheer en onderhoud, uniformiteit en een kostenbesparing.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-21T14:09:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.