Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Klaar voor een turbulente markt: Be BusinessReady!

InSpark levert organisaties cloud-kracht

Dé vraag voor organisatieafdelingen: 'Hóé voeg je waarde toe in een veranderende omgeving?' Het antwoord: Door versnelling en innovatie. Benut de kracht van de cloud!

In deze tijd van digitale versnelling en transformatie is IT belangrijker dan ooit: met de explosieve groei van data en nieuwe technologische ontwikkelingen verandert de wereld in rap tempo. Dat vraagt om een nieuwe waardepropositie vanuit IT: één waarbij we sneller kunnen innoveren, effectiever en flexibeler (samen)werken en de kracht van de cloud optimaal benutten. Alleen zo kan de business naar het volgende niveau brengen. Wij noemen dat: BusinessReadyTM.

Grillige markt: het nieuwe normaal

"beter anticiperen, sneller reageren, flexibel meebewegen"

Innovatie is hard nodig om de turbulente markt en de versnelling van de maatschappij bij te kunnen benen. Om innovatie te faciliteren, moeten nieuwe technologieën zo snel en efficiënt mogelijk een plek krijgen in werk-, bedrijfs- en productieprocessen. Ook de groei van cybercrime en Shadow-IT zijn factoren die turbulentie en versnelling veroorzaken. IT is meer dan ooit verbonden met de organisatie. Beter anticiperen, sneller reageren, en flexibel meebewegen zijn de sleutelwoorden. Marktturbulentie is immers het nieuwe normaal. IT moet daarom kunnen versnellen (en schalen) als daar behoefte aan is én deze versnelling met maximale veiligheid kunnen leveren. Met de transitie naar de cloud (digitale transformatie) wordt in één keer aan al deze IT-vereisten voldaan.

Focus verleggen: X as-a-Service

De focus van IT mag niet langer enkel liggen op 'supply' (het bieden van werkende systemen en applicatieplatformen), maar moet gericht zijn op 'demand'; tijdig inspelen op de snel veranderende vraag. IT-afdelingen móéten dus anticiperen op nieuwe behoeftes en daarbij voortdurend gebruik maken van de laatste ontwikkelingen. Doet IT dit niet, dan maakt zij zichzelf overbodig of raakt de organisatie in de problemen. Moderne IT positioneert zich als ‘Business Enabler’ (gericht op bedrijfswaardevergroting) en/of 'Business Versneller' (gericht op stimuleren van innovatie). Logisch gevolg daarvan is de opkomst van de ‘X as-a-service’-industrie: Infrastructure as-a-Service, Platform as-a-Service, Security as-a-Service, Innovation-as-a-Service, waarbij de ‘supply’-kant flexibel ingekocht wordt.

BusinessReady Cloud

"brc is: snelheid, veiligheid én innovatie 'as-a-service'."

Met BusinessReady™ Cloud (BRC) van InSpark verwerven organisaties snelheid, veiligheid en innovatie 'as-a-Service'. Bedrijven moeten toegang hebben tot, maar ook kunnen kiezen uit de nieuwste technologieën. Daarmee kunnen zij relevante scenario’s realiseren, functionaliteiten en capaciteiten on demand in- en uitschakelen en experimenteren. Ook beschermt BusinessReady™ Cloud de organisatie 24/7 tegen steeds slimmere cybervijanden. InSpark ontzorgt als het gaat om de juiste, doelmatige inzet van alle IT-mogelijkheden hieromtrent. In deze razendsnelle wereld van technologische innovatie kán een organisatie haast niet meer functioneren zonder professionele ondersteuning op dit vlak.

Visie, platform én werkwijze

BusinessReady™ Cloud is een visie, een platform en werkwijze in één, gebaseerd op Microsoft Azure en vooral op InSpark's best practices. Met BusinessReady™ Cloud kan je organisatie zich meer richten op 'demand'; de 'supply'-kant is geregeld, ontzorgd en veilig. InSpark zorgt ervoor dat je in staat bent meerwaarde voor je organisatie te creëren op basis van de laatste technologie. Met BusinessReady™ Cloud behoud je de regie: jíj bepaalt de richting, wij zorgen voor de optimale technologische invulling. In een gezamenlijk proces van strategievorming, migratie, operations en innovatie zorgen we ervoor dat jouw organisatie helemaal klaar is voor de cloud én dat ook in de toekomst blijft.

Be BusinessReadyTM!

Meer weten?

Start nu met een gedegen cloud-strategie die volledig gericht is op jouw organisatie: van onboarding tot cloud-gebaseerde innovatie. Onze BusinessReady™ strategiesessie helpt je bij de concretisering van jouw perfecte cloud-strategie. 

Neem contact op met Dave Kiwi. Hij vertelt je alles over wat BusinessReady™ Cloud voor jouw organisatie kan betekenen. In een vrijblijvend gesprek kunnen alle details besproken worden.


Maak nu een afspraak:
+31 20 890 9100
info@inspark.nl

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-04T13:50:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.