Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aareon: Tevreden klanten

“Customer first. Dat zit diep in ons DNA. We zijn continu in gesprek met onze klanten. Zij bepalen in belangrijke mate hoe we onze producten en diensten doorontwikkelen." Aan het woord is Hero de Klaver, Commercieel Directeur van Aareon NL, Europa’s grootste leverancier van software, outsourcing en consultancy voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal).

De Klaver: “We zijn de laatste jaren sterk gegroeid, maar het marktaandeel zegt ons eerlijk gezegd niet zoveel. Het draait voor ons om tevreden klanten – zij vormen ons bestaansrecht.” Een belangrijke succesfactor is het feit dat Aareon – met zestienhonderd medewerkers actief in zeven Europese landen – zich volledig richt op de vastgoedmarkt, zegt algemeen directeur Jeroen Kuiper. “We kennen die markt als onze eigen broekzak, weten precies wat er speelt.

Oplossingen
Simpel voorbeeld: in de anderhalvemetersamenleving is grote behoefte ontstaan om kantoorruimte vooraf te kunnen reserveren. Daar springen wij onmiddellijk op in met het ontwikkelen van een Coronamodule.” Van software voor vastgoedmanagers, beleggers en VVE-beheerders tot cloudoplossingen, digital solutions en facilitaire software. Het is slechts een kleine greep uit de oplossingen die Aareon biedt.

Kuiper: “Klanten verwachten niet alleen van ons dat we leveren, maar ook dat we voortdurend investeren in vernieuwing. We zijn geen hit and run-bedrijf, maar focussen op de lange termijn. Zo hebben we onlangs ons ERP-systeem naar de cloud gebracht en hebben we samen met onze klanten een nieuwe systematiek voor de helpdesk uitgewerkt. Dat doen we allemaal met één doel: het proces van onze klanten optimaliseren, want daar draait het uiteindelijk allemaal om.”

Meer informatie over Aareon? Bekijk de website.

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-15T08:00:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.