Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mollie: Founders of growth

Mollie is een Europese payment service provider met een bijzondere filosofie. “We zijn opgericht vanuit de overtuiging dat iedereen het recht heeft te groeien”, zegt CCO Ken Serdons. “We kijken altijd naar wat het beste is: voor onze klanten en voor onze mensen. Die commitment stimuleert ons steeds opnieuw onze grenzen te verleggen. Zelfs de kleinste verbetering kan immers een groot verschil maken. Of je nu een groot bedrijf runt of een startup: je klanten moeten moeiteloos kunnen betalen, zodat jij kunt groeien.”

Mollie maakt complexe financiële diensten eenvoudig en toegankelijk. “Dankzij onze snelle setup ontvangt een bedrijf al binnen 15 minuten haar betalingen”, zegt Serdons. “En dat via alle gewenste lokale en internationale betaalmethoden. Deze korte boardingtijd heeft veel bedrijven in COVID-tijd geholpen om versneld online te gaan. Onze tools en dienstverlening helpen klanten om beter te concurreren in de markt. Zo bieden we met Mollie Components een volledig geoptimaliseerde check-out zonder redirect: dit blijkt de conversie met gemiddeld 7 procent te verhogen. We zijn heel transparant en doen niet aan klant lock-in. Dat we in hoog tempo zijn uitgegroeid tot pionier in de betaalindustrie is mede te danken aan onze mensen. Ze hebben een hart voor de klant en voor Mollie, maar ook voor innovatie. Ze krijgen ruimte om zichzelf te zijn.

En om fouten te maken, omdat die bijdragen aan hun groei. Onze organisatie bestaat uit 300 professionals en is heel divers. Dit vertaalt zich in een open mindset en beter begrip van klanten, zodat we steeds opnieuw het verschil maken. We doen dat inmiddels voor ruim 100.000 klanten over heel Europa – een aantal dat iedere dag stijgt.”

Meer lezen over Mollie? Kijk op www.mollie.com

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-15T08:00:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.