Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Een vertrouwde partner voor alle Apple technologie die je nodig hebt

Apple producten zijn net zo gemakkelijk te financieren als te gebruiken

Dit artikel delen:

Met Apple op de werkvloer verhoog je niet alleen de productiviteit en medewerkerstevredenheid, maar heb je ook meer kans om talenten aan te trekken en te behouden. Als je daarnaast gebruik maakt van Apple Financial Services, dan kan je zonder investering toch altijd beschikken over de nieuwste technologie.

Naadloze samenwerking

Apple producten werken naadloos samen met populaire zakelijke applicaties zoals Microsoft Office 365, Adobe of SAP. Daarnaast vullen de producten elkaar perfect aan. Krijg je bijvoorbeeld een verificatiecode binnen op je iPhone? Kopieer de code op je iPhone en plak deze gemakkelijk via je MacBook in de browser. Of start een gesprek via je MacBook en ga verder op je iPhone. Geen moeite, geen gedoe.

Flexibele financiering

Apple Financial Services biedt flexibele voorwaarden en programma’s die het makkelijk maken om devices en diensten te leasen. Hierdoor hoef je geen (grote) investering te doen als je bijvoorbeeld meerdere apparaten wilt vervangen. Zo wordt de restwaarde van de apparaten op voorhand verrekend met het te betalen leasebedrag. Hierdoor gaan de maandlasten omlaag en betaal je uiteindelijk minder dan wanneer je de producten zou kopen. Sluit je voor 30 september een leasecontract af? Dan betaal je voor de volledige looptijd 0% rente*. Wil je aan het einde van de looptijd toch de producten overnemen? Dan hoef je enkel de restwaarde te betalen en zijn de producten van jou.

Begeleiding door experts

Met Apple Financial Services via Pro Warehouse haal je niet alleen waarde in huis met oplossingen voor strategisch levenscyclusbeheer, maar beschik je ook over één financieringsbron en leverancier voor alle technologie die je nodig hebt. Zo heb je niet meer te maken met verschillende partijen om hard- en software in te kopen. Wij kunnen Apple Financial Services voor je inregelen en nemen al je zorgen uit handen. We helpen je om up-to-date te blijven als het om technologie gaat, een goed beveiligde werkplek te creëren of alle verschillende apparaten binnen de organisatie effectief te managen.

Rekenvoorbeeld**

Aan de hand van het onderstaande rekenvoorbeeld laten we de verschillen in aanschafprijs zien tussen het kopen van de producten of het leasen via Apple Financial Services.

iPhone SE - 64GB 

Aantal devices 

50x 

Investering bij kopen 

(50 x €404) = € 20.200,- 

Looptijd 

24 maanden 

Leasekosten per maand 

€ 730,-

Totale kosten volledige looptijd 

€ 17.539,-

Besparing ten opzichte van kopen 

Besparing van € 2.661,- 

Meer informatie

Wil je weten hoe Apple Financial Services jou kan helpen met de financiering van technologische producten, zodat je uiteindelijk geld bespaart? Neem dan contact op met Pro Warehouse, dé zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.

Ga naar www.prowarehouse.nl/AFS of bel 020-4231637

*Op leasebasis met een looptijd van twee jaar. Klanten doen twee jaarlijkse betalingen met de optie om het product na de tweede jaarbetaling te retourneren of een derde en laatste betaling te doen en eigenaar te worden van het product. Voor dit aanbod geldt een minimale investering van €10.000 ex btw. Voor alle financieringsopties dient de kredietwaardigheid goedgekeurd te zijn en moet de noodzakelijke documentatie volledig ingevuld zijn. Dit aanbod is alleen geldig voor Nederland. Het aanbod verloopt op 25 september 2020. Apple Financial Services (‘AFS’) is een handelsnaam van De Lage Landen Leasing B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (‘DLL’) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.

**Dit is een rekenvoorbeeld. Voor daadwerkelijke leaseprijzen dient eerst een offerte opgevraagd te worden.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-08T15:13:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.