Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dankzij Dark Fiber van Relined wordt Cyso ‘eigen internetprovider’

U leest alles over deze samenwerking in de klantcase

Dit artikel delen:

Een snelle, veilige en schaalbare verbinding. Managed hosting provider Cyso was er naar op zoek om zijn nieuwe kantoorpand te koppelen aan het reeds bestaande netwerk in Amsterdam. Relined kon in deze behoefte voorzien, met een Dark Fiber op locatie. Het resultaat? Een veilige koppeling met het netwerk én een verbinding met oneindige capaciteit en zeer lage latency. Klanten kunnen door Cyso nu eenvoudig geserviced worden vanuit het nieuwe kantoor in Alkmaar!

Cyso groeit in rap tempo, de overstap naar een nieuw kantoor was voor de managed hosting provider dan ook onvermijdelijk. Dit kantoor diende alleen wél nog aangesloten te worden op het reeds bestaande netwerk, dat over meerdere datacenters in Amsterdam is verdeeld. Hiervoor werd de hulp ingeschakeld van Relined:

Relined heeft een omvangrijk fibernetwerk. De lijnen die langs de spoorwegen lopen in combinatie met o.a. de fiber infrastructuur van BT maakt Relined voor veel trajecten een geschikte en kosten effectieve partner. Voor onze locatie in Alkmaar was de keuze dus snel gemaakt’ – Tjebbe de Winter, Managing director Cyso

Passende oplossing van Relined

Op locatie was reeds een Dark Fiber van Relined aanwezig. Deze kon eenvoudig worden gekoppeld aan het netwerk, waardoor 1:1 integratie met het netwerk in Amsterdam mogelijk wordt en Cyso eenvoudig klanten kan servicen en grotere projecten voorbereiden vanuit het kantoor in Alkmaar. Op veilige wijze en met een verbinding die veilig, snel en schaalbaar is.

Samenwerking Cyso en Relined

De samenwerking verloopt, o.a. dankzij een goede communicatie en vaste contactpersonen, soepel. Zowel Relined als Cyso hoopt in de toekomst nog meer klanten te kunnen bedienen door met andere netwerken klanten te koppelen aan dat van Cyso.

De samenwerking met de afdeling Project Support is goed bevallen. Relined zorgt voor een vaste contactpersoon voor het traject, die direct alle vragen kan beantwoorden. Omdat in een dergelijk traject samengewerkt moet worden met verschillende soorten dienstverleners en belanghebbenden is het onmisbaar om een partner te hebben” - Tjebbe de Winter

Meer lezen over deze samenwerking?

U vindt alle informatie in de klantcase op de website van Relined.

Wij delen graag onze kennis en ervaringen in een markt die constant in ontwikkeling is. Andere interessante klantcases, blogspecials en whitepapers van Relined vindt u hier.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-08T16:49:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.