Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Snel internet Tabor College dankzij Art Of Automation en Relined

U leest alles over deze samenwerking in de klantcase

Genoeg bandbreedte om digitale leermiddelen optimaal in te kunnen zetten. Het was de wens van het Tabor College, dat ver is op het gebied van digitaal onderwijs en véél plannen heeft voor de toekomst. Om deze plannen te verwezenlijken, hebben ze de hulp ingeschakeld van Art Of Automation. En in samenwerking met Relined kwam de service provider met een maatoplossing. Het resultaat? Razendsnelle verbindingen en een kans op uitval die nihil is.

"Het Tabor College kreeg de primeur, maar vele andere gemeenschappen zullen nog volgen."

Digitale leermiddelen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het klaslokaal. Smartphones, tablets en digitale whiteboards worden massaal ingezet om het leren innovatiever te maken. Zo ook bij het Tabor College in Hoorn. De vraag naar meer bandbreedte steeg daar dan ook aanzienlijk. Een vraag waarmee ze terechtkwamen bij Art Of Automation, en indirect bij Relined. Door hun krachten te bundelen, konden beide partijen met een passend antwoord komen. “We kunnen het ons niet veroorloven vertraging of storingen te hebben op het netwerk, omdat zowel leerlingen als docenten er afhankelijk van zijn. Daarom zijn we ook ontzettend blij met deze snelle en betrouwbare Dark Fiber verbinding, welke gerealiseerd wordt door Art Of Automation en Relined Fiber Network”. Raymond van den Berg, Hoofd ICT van het Tabor College.

Passende oplossing van Art Of Automation en Relined
Art Of Automation merkte een tekort aan connectiviteit op in Noord-Holland, o.a. op scholengemeenschappen. In het kader van ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ bieden zij deze colleges aan ze tegen zeer aantrekkelijke tarieven aan te sluiten op het glasvezelnetwerk, waardoor meer budget overblijft voor het leveren van onderwijs. Dankzij de redundante backbone van Relined kon dit voor het Tabor College eenvoudig gerealiseerd worden. Hiermee werd het Tabor College in één klap ‘de scholengemeenschap met de snelste internetverbinding van Nederland. Iets waar het college zelf ontzettend blij mee is!

Samenwerken
Relined werkt al geruime tijd samen met Art Of Automation. Beide geloven in de kracht van samenwerking en het bundelen van individuele krachten. Deze samenwerking leidt tot oplossingen op maat voor vele klanten, waarbij Dark Fiber wordt ingezet.

Meer lezen over deze samenwerking?

U vindt alle informatie in de klantcase op de website van Relined

Relined ook úw partner in Dark Fiber? Neem dan contact op met één van onze specialisten

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-28T10:59:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.