Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Met ‘Monitoring-as-a-Service’ naar optimale bedrijfsresultaten

De Nederlandse managed service provider PQR is gespecialiseerd in modern workspace en datacenter solutions. PQR selecteerde ScienceLogic om haar bedrijfsvoering te optimaliseren, klanttevredenheid te verbeteren en innovatieve nieuwe services te ondersteunen, inclusief Monitoring-as-a-Service (MaaS) voor hybrid cloud en modern workspace.

Marijke Kasius, COO bij PQR: “Wij hebben veel geïnvesteerd in groei, schaalbaarheid en kennis van services en ScienceLogic speelde daarbij een belangrijke rol. Nu kunnen we verder verbeteren en innoveren met nieuwe services die van vitaal belang zijn voor onze managed services, de snelst groeiende afdeling binnen PQR. Door ScienceLogic, is AIOps geïntroduceerd in PQR’s nieuwe operationele model. Bedrijfscontinuïteit door grip op IT ligt voor PQR’s klanten binnen bereik met  Monitoring-as-a-Service wat voorziet in integrale end-to-end infrastructuur monitoring”.

Nu bedrijven in toenemende mate worden geconfronteerd met groei en complexiteit binnen hun IT infrastructuur, door een ongekende versnelling van de digitale transformatie, wenden veel IT-organisaties zich tot AIOps (Artificial Intelligence for IT Operations).  Middel AIOps worden de manuele processen geautomatiseerd en operationele problemen volledig gelimiteerd door middel van big data analyses en machine learning (ML). Het ScienceLogic SL1 platform verzamelt data van verschillende technologieën, zoals netwerk, cloud, virtualisatie en systemen om automatisch problemen in realtime op te lossen en serviceonderbrekingen te voorkomen.

Met het ScienceLogic AIOps Platform kan door intelligente applicatie- en servicemonitoring in realtime operationele gegevens worden beoordeeld om betere bedrijfsresultaten te behalen. Niets voor niets is Sciencelogic de afgelopen jaren als dé leider uitgeroepen in het “The Forrester Wave™: Intelligent Application and Service Monitoring”’.   

Een efficiënte en hybride IT-infrastructuur is van strategisch belang voor bedrijven om te groeien, sneller te innoveren en digitale transformatie mogelijk te maken. Met ScienceLogic SL1 platform, is PQR nu in staat om te automatiseren, nieuwe services te ondersteunen, IT-issues te voorkomen en klanttevredenheid te verhogen. Nieuwsgierig naar wat PQR’s Monitoring-as-a-Service en ScienceLogic u kunnen bieden binnen uw organisatie? Neem dan deel aan ons webinar op 3 december! 

Meer weten?

Neem deel aan dit webinar en leer hoe u met Monitoring-as-a-Service de tevredenheid van managed services klanten kan verbeteren en innovatieve nieuwe services kunt ondersteunen.

In deze sessie laten Sciencelogic & PQR - gespecialiseerd in hybride cloud en moderne workspace solutions - u kennis maken met de ScienceLogic AIOps oplossing in monitoring en krijgt u meer inzicht om optimale bedrijfsresulten te creëren.

Sprekers:

Marco Lesmeister - PQR Commercieel directeur 

Ward van den Heuvel - PQR Solution Architect

Ben Suurmeijer - EMEA Technical Solutions Director

Rana Holtgreve - Territory Account Executive  


December 3, 2020 

Tijd: 15:00 uur

Duur: 30 min- 40 min

Register Now

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-04T09:45:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.