Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Het beste van twee werelden

RAM Infotechnology

Werken bij de Managed ServicePprovider RAM Infotechnology (RAM-IT) biedt een stabiele werkomgeving dat past bij het werken voor één bedrijf, en toch de afwisseling biedt van een detacheringsbureau. “Het beste van twee werelden.”

Aan het woord is Wouter Levenbach, directeur Projecten en Innovatie bij RAM-IT. Hij licht het toe: “Wij hebben ongeveer tweehonderd vijftig medewerkers. Je werkt in een vaste ploeg; dat geeft zekerheid en onderlinge ondersteuning. Als je bij een detacheringsbureau werkt, ga je steeds naar een andere werkplek. Dat is heel dynamisch, maar je mist de vaste kring van collega’s. Wij bieden allebei, want wij werken voor veel andere (zorg)bedrijven. Voor organisaties die beheer, onderhoud en vernieuwing van (delen van) hun IT-landschap ons in handen hebben gegeven. Geen werkdag is hetzelfde. Zo bieden wij het beste van twee werelden. Dat is één van de redenen waarom mensen bij ons willen werken. ”Daarmee zijn wij een aantrekkelijk bedrijf om voor te werken.”

Complete werkplekoplossing

Nevil van Reijen, Directeur Service Delivery bij RAM-IT, vult zijn collega aan. “Wij hebben, met een duur woord: een multi-tenant hybride cloud platform ontwikkeld. Binnen die cloudomgeving draaien en beheren wij de virtuele werkplekken van onze klanten. We noemen dat de eCumulus: de meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en support. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en toekomstvast.”

RAM-IT zoekt medewerkers voor de inrichting en het beheer van al die virtuele werkplekken. Maar ook mensen die kunnen meedenken over de juiste inrichting die het beste past bij de bedrijfsprocessen van een klant. Zo zoekt RAM Infotechnology engineers, maar ook procesmanagers. “Mensen met technische bagage”, zegt Levenbach, “Maar ook met een servicegerichte en klantgerichte houding.

Zorgsector

Klanten van RAM Infotechnology hebben gewoonlijk minimaal vijfhonderd werkplekken. Voor het merendeel zijn dat organisaties die werkzaam zijn in de zorgsector. Nu nog veelal aan de care-kant (verzorging- en verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ), maar in toenemende mate ook aan de cure-kant (zelfstandige behandelcentra, ziekenhuizen, categorale instellingen, eerstelijnszorg en ambulancediensten).

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-25T17:33:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.