Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Exact ontwikkelt in hoog tempo

Wereldwijd werken bij Exact zo’n 500 mensen in development. Het overgrote deel daarvan werkt op ons hoofdkantoor in Delft of in ons Asian Development Center in Kuala Lumpur. Doordat Exact supersnel groeit en we onze business software constant door ontwikkelen, zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen.

If you build it, you run it

De development teams van Exact werken volgens de scrum methodiek. We hebben in totaal meer dan 40 scrum teams. De teamleden zijn mensen met allerlei nationaliteiten en achtergronden, en zitten soms letterlijk aan de andere kant van de wereld, aangezien we ook met distributed teams werken.

Elke week gaan 1000 nieuwe klanten onze cloud producten gebruiken. Schaalbaarheid is dus super belangrijk. Daarom werken we steeds meer volgens de devops principes van continuous delivery. Het devies is: if you build it, you run it. Zo kunnen we snel inspringen op nieuwe situaties en hebben onze developers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. 

Onderzoek altijd alles

Exact onderzoekt altijd alles. We dagen onze developers constant uit om nieuwe technologische ontwikkelingen toe te passen. Denk aan blockchain, bots, data analysis, process mining, machine learning en predictive analytics. Allemaal om het leven van onze gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken. Wie wil er nou nog gegevens invoeren? Dat moet toch automagisch kunnen! 

Global Hackathon

Creativiteit en nieuwsgierigheid zijn de sleutels tot innovatie. Om al die knappe koppen hier een beetje fris te houden, organiseren we evenementen zoals onze global hackathon. Op vijf kantoren over de hele wereld deden ruim 200 mensen daaraan mee. In 48 uur ontwikkelden zij persoonlijke assistenten op basis van AI, machine learning algoritmes om bedrijfsprocessen te verbeteren, communities om klanten met elkaar te verbinden en talloze andere creatieve concepten.

Gebaseerd op een combinatie van technisch vernuft en commerciële mogelijkheden, bestempelde de board van Exact de onderstaande drie ideeën tot finalisten. Op Exact Live riepen onze klanten BridgeEOL uit tot winnaar. 

Exact Stream

Een nieuw concept voor afstemming en samenwerking binnen een organisatie. Tussen collega’s onderling, maar ook met klanten. Door toepassing van Azure machine learning kunnen voorspellingen gedaan worden over bijvoorbeeld verloop in het klantenbestand. 

BridgeEOL

Een concept dat gebruikers in staat stelt om de processen in Exact Online gelijk te schakelen met hun eigen business processen. Dit is een heel mooi voorbeeld van een development team dat niet alleen een technische prestatie heeft geleverd, maar dat ook zeer goed heeft aangevoeld waar onze klanten behoefte aan hebben. Geen wonder dat onze klanten dit team uitriepen tot winnaar!

Exact Hackaton

Vacatures bij Exact

Wil je ook graag bij Exact werken? Bekijk dan de vacatures op onze website!

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-28T13:58:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.