Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IT-oplossing in een dag? Yes You Can

Ontdek het zelf op de Insight Techshow 28 september in Amsterdam

Binnen een dag(deel) van IT-probleem naar oplossing? Dat kan met de Insight Discovery Workshops. Na honderden workshops leert onze ervaring dat we met een hele concrete aanpak een complex IT-vraagstuk van gedegen analyse naar een oplossing brengen die volledig past binnen uw bestaande IT-omgeving. Beoordeel zelf of wij daar ook voor u toe in staat zijn. Kom op 28 september a.s. naar de Insight Techshow in Amsterdam.

Samenwerking maakt het verschil in succes. Dat is nodig want IT-vraagstukken worden alleen maar complexer. Tegelijkertijd worden we steeds afhankelijker van digitalisering. Dat betekent dat je volledig moet kunnen vertrouwen op de partner waarmee je samenwerkt. Dat vraagt om een ware ‘trusted advisor’ die technologie-onafhankelijk is en volledig transparant is in het advies. Menig reseller pretendeert die trusted advisor te zijn. Insight maakt het waar.

Verbindende factor zijn, zit in onze genen

Een betrouwbaar advies is namelijk ook gebaseerd op een grote dosis ervaring in samenwerking. Een onafhankelijke verbindende factor zijn tussen leveranciers van technologie-oplossingen, distributeurs en uitvoerders is een vak apart. Wij verstaan dat vak als geen ander. En hebben al veel projecten op onze naam staan waarmee organisaties een oplossing op maat hebben gekregen voor hun eigen IT-vraagstuk.

Je hart laten opereren, wil je tenslotte ook liever laten doen door een chirurg die jaar in jaar uit niets anders doet. De ware trusted advisor weet als geen ander welke generalisten èn specialisten het beste ingezet kunnen worden voor dat ene specifieke project van de klant. Het verbinden van de juiste leveranciers en uitvoerders moet in de genen zitten van een trusted advisor. Dat is typisch Insight.

Ontzorgen in optima forma

Vertrouwen en samenwerken is ook nodig als je het volledige traject van merkonafhankelijk en strategisch advies tot en met implementatie en eindverantwoordelijkheid bij je IT-partner neer wilt leggen. Via ons Managed Service Centre krijgen onze klanten 24/7 hulp op afstand.

Dankzij onze transitie van reseller en licentie-expert naar de ware ‘trusted advisor’ gaat het goed met Insight. We zijn trots op de groeicijfers die we afgelopen jaren hebben laten zien. Allemaal dankzij het vertrouwen van onze klanten en een goede samenwerking mèt en vóór de klant.Zelf ontdekken wat Insight voor u kan betekenen? Kom op 28 september a.s. naar de Insight Techshow in de Passenger Terminal in Amsterdam. Kijk hier voor het gehele programma en gratis deelname.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-21T09:56:00.000Z Insight Enterprises