Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Workshop: iteratief werken dankzij OpenStack

Een paar maanden wachten tot een idee daadwerkelijk is geïmplementeerd? Niet meer van deze tijd. In deze agile wereld willen we een korte time-to-market. Als we vandaag een oplossing bedenken, leveren we die bij voorkeur morgen al op. Iteratief werken heeft de toekomst, maar dan heeft u wel een platform nodig dat dit ondersteunt. Leer er alles over in de OpenStack Workshop van CloudVPS.

Meld u direct aan

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om iteratief te werken. Niet meer een volledige businesscase uitwerken, maar kleine releases op basis van een minimale set aan requirements uitrollen naar kleine testgroepen. En daarvandaan aan de hand van de reacties en de feedback langzaam verder werken aan een volledige implementatie.

De uitdaging van snelheid en flexibiliteit

Iteratief werken maakt bedrijven flexibel en maakt het mogelijk om sneller dan ooit te schakelen. Maar flexibiliteit en snelheid brengen ook uitdagingen met zich mee. Op het gebied van capaciteit bijvoorbeeld. Hoe snel kunt u op- of juist afschalen? En hoe zit het met security en compliancy? Om u hiermee te helpen omgaan, introduceert CloudVPS zijn OpenStack-platform CloudVPS .

Met het OpenStack-platform van CloudVPS bent u verzekerd van optimale performance. Bovendien biedt het u niet alleen de mogelijkheid om in capaciteit te upgraden of te downgraden, maar heeft u ook de volledige controle over op welke fysieke locatie u dat doet. Zo bent u er zeker van dat uw data nooit de landsgrenzen verlaten, of u nu actief bent in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland of Groot Brittannië.

Aanmelden voor gratis workshop

Meer weten over het OpenStack-platform? Meld u aan voor onze gratis workshop op 23 november en 30 november in Rotterdam en ontdek hoe OpenStack u kan helpen om op een flexibele manier uw time-to-market te verkorten.

Datum: 23 november en 30 november

Programma:

13:30                Inloop
14:00 – 14.15   Wie is CloudVPS?
14:15 – 14:45   OpenStack bij CloudVPS
14:45– 15:00    Korte pauze
15:00 – 15:30   Demo OpenStack
15:30 – 16:00   Referenties & use cases
16:00 – 16:20   Customer solutions
16:20 – 17:00   Afsluiting en borrel

Locatie: Oostmaaslaan 71, Rotterdam

Meld u direct aan

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-08T09:47:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.