Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hotelsloten kraken: de ongezouten waarheid over hacken

Dit artikel delen:

Na jaren van onderzoek vonden twee ethische hackers van F-Secure een niet-detecteerbare manier om sloten in miljoenen hotelkamers over de hele wereld te openen. Het was niet gemakkelijk, maar deze jongens hebben bewezen dat je na talloze mislukkingen nog steeds de hoofdprijs mee naar huis neemt. Luister naar hun verhaal in aflevering 7 van Cyber Security Sauna.

Een tijdje geleden publiceerden we het verhaal van twee van onze ethical hackers die een manier vonden om de deuren van miljoenen hotelkamers over de hele wereld te openen. Sindsdien hebben Tomi Tuominen en Timo Hirvonen van F-Secure de hack besproken op de Infiltrate Conference en is hun verhaal opgenomen in honderden nieuwsartikelen van de Telegraaf tot de BBC en The Economist.

Gelukkig hadden ze ook nog tijd voor Cyber Security Sauna. In aflevering 7 vertellen ze in hun eigen woorden over de hotelhack – en krijg je de echte, onverbloemde waarheid te horen over hoe het was om duizenden uren te besteden aan een project waarvan ze niet wisten of het ooit zou slagen. (Spoiler: Hacken is niet zo sexy als je zou denken).

De hele podcast is hier te beluisteren.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-26T14:10:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.