Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hoe realiseert u een complete en veilige cybersecurity strategie?

Dit artikel delen:

Kom naar de Live Security Academy op 26 oktober 2018 a.s. en ontdek of uw cybersecurity strategie up-to-date én toekomstbestendig is. Next-gen, Advanced Persistent Threats, Machine Learning, Artificial Intelligence… Het implementeren van een complete cybersecurity strategie wordt met de dag gecompliceerder. Wat houden al die technieken nu precies in? Is mijn aanpak voldoende? Welke technieken moet ik gebruiken en welke gebruik ik al?

Diverse cybersecurity vakspecialisten nemen u mee op een interactieve en praktische tour langs alle vier de Gartner security facetten: predict, prevent, detect en respond en leren u deze te combineren in één kwalitatieve en complete cybersecurity strategie. Aan het eind van de dag heeft u een unieke, voor uw bedrijf afgestemde, concrete checklist waarmee u uw cybersecurity strategie exact aan de behoeften van uw bedrijf kunt aanpassen. Met behulp van deze checklist kunt u ervoor zorgen dat uw cybersecurity strategie up-to-date is met de laatste ontwikkelingen.

De belangrijkste informatie op een rij:

  • Kennisoverdracht en het delen van informatie staan centraal bij het beantwoorden van de vraag: Wanneer is mijn cybersecurity strategie voldoende gezien de ontwikkelingen op dit gebied?
  • U krijgt concrete tips van de beste cybersecurity specialisten van over de hele wereld waarmee u direct aan de slag kunt om er zeker van te zijn dat uw cybersecurity strategie voldoende dekkend is.
  • Via kleine, interactieve breakout sessies nemen we u mee langs de vier facetten van cybersecurity volgens Gartner: predict, prevent, detect en respond.
  • Na afloop heeft u vier bijbehorende en concrete checklists voor uw bedrijf die u helpen uw cybersecurity strategie nog verder te verbeteren en ervoor te zorgen dat deze up-to-date is met de laatste ontwikkelingen.
  • Specialisten die de break-out sessies verzorgen, zijn Mischa Rick van Geelen (ethical hacker), Tom Van de Wiele (cybersecurity consultant), Leszek Tasiemski (Vice President R&D) en Ludo Bauw (Nationale Anti-DDoS Wasstraat). Peter Zinn verzorgt de keynote.

Aangevuld met een inspirerende keynote van een bekende cybersecurity expert is deze middag een must voor elke organisatie die goed voorbereid wil zijn op alle vormen van cyberbedreigingen. En we zijn optimistisch: u gaat zonder angst, maar met veel praktische tips, trucs en tools weer terug naar huis.

Wanneer en waar?

  • Datum: 26 oktober 2018
  • Locatie: De Glazen Ruimte, Maarssen
  • Tijd: 12.00 - 18.15 uur

Registreer

Schrijf u nu in!  De Live Security Academy is bedoeld voor IT beslissingsnemers en adviseurs van zowel grotere ondernemingen als binnen het MKB.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-28T16:35:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.