Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu verbindt Deventer Ziekenhuis via netwerk Relined

Toekomstvast en betrouwbaar netwerk voor Deventer Ziekenhuis

Jouw Leven, Jouw Deventer Ziekenhuis. Het is het motto van Deventer Ziekenhuis, een algemeen regionaal ziekenhuis dat ruim 300 bedden herbergt en dat alle basisspecialismen in huis heeft. Jaarlijks worden in de poliklinieken van het ziekenhuis zo’n 300.000 patiënten opgenomen, voor korte of langere tijd. De gedreven professionals die hier werkzaam zijn, voelen zich zeer betrokken bij de patiënten en willen dan ook 24/7 over de juiste patiëntinformatie beschikken om kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden. Dit op efficiënte én veilige wijze.

Om dit te kunnen bereiken zijn het Deventer Ziekenhuis en de Huisartsen Coöperatie Deventer e.o. een samenwerking aangegaan met Relined Fiber Network en Fujitsu. Samen hebben zij het SallandNet Breedband gerealiseerd; een dedicated netwerk, inclusief onderliggende ICT-infrastructuur en werkplekken voor alle aangesloten huisartsen en doktersassistentes. Hiervoor worden de betrouwbare Dark Fiber verbindingen van Relined gebruikt.

Fujitsu is heel actief in het zorgdomein en werkt al jaren samen met Relined. Ook voor Fujitsu-klant Deventer Ziekenhuis hebben zij de koppen bij elkaar gestoken en een oplossing bedacht voor de behoefte aan een veilige en efficiënte uitwisseling van medische data. Een Dark Fiber netwerk dat het Deventer Ziekenhuis verbindt met o.a. 30 huisartsenpraktijklocaties in de regio.

 

Bekijk de volledige case.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-31T12:00:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.