Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De noodzaak van goede connectiviteit

Connectiviteit, het wordt inmiddels in één adem genoemd met bedrijven en organisaties. Dit omdat de manier waarop we werken ingrijpend veranderd is. Voorheen speelden proces- en kantoorautomatisering een bescheiden rol en was de hoeveelheid data en applicaties weinig omvangrijk. Het was dan ook logisch om beide in de eigen serverruimtes te houden.

Vandaag de dag wordt steeds meer data gegenereerd en applicaties worden steeds minder lokaal geïnstalleerd. Het werken met cloudtoepassingen is gemeengoed geworden. Een verschuiving van on-premises naar off-premises is een logische stap, voor zowel grote als kleine organisaties. Een stap die echter wel consequenties met zich meebrengt. Eén daarvan is dat er goed gekeken moet worden naar de connectiviteit. Hoogwaardige en stabiele verbindingen zijn namelijk een vereiste.

Dark Fiber maakt deze verbindingen mogelijk. In onderstaande whitepaper van Relined Fiber Network leest u hoe een veilige en snelle infrastructuur gerealiseerd kan worden met behulp van Dark Fiber verbindingen.

Download hier de whitepaper.


Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-15T14:17:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.