Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Maximale betrouwbaarheid én flexibiliteit voor Aventus

Regionaal opleidingscentrum Aventus in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen was op zoek naar een betrouwbaar en flexibel netwerk, tegen markconforme prijzen. Deze vraag legde zij in 2015 neer bij verschillende partijen. Voor Relined Fiber Network is dit een veelvoorkomende vraag. Op basis van de specifieke eisen en wensen én door zich te verplaatsen in de klant, kwam Relined dan ook met een voor Aventus passend antwoord.

Volgens Roy Dusink – Hoofd Automatisering bij Aventus – is de keuze op Relined gevallen, omdat de prijs/kwaliteitsverhouding goed was en omdat het implementatieplan vertrouwen gaf. Aventus was op zoek naar een verbinding die naast betrouwbaar ook flexibel is, zowel tijdens de contractperiode als voor het (eventueel) verhuizen van de verbindingen. Op basis van deze specifieke eisen en wensen werd voor Aventus een passende oplossing bedacht, die resulteerde in een betrouwbaar netwerk en alle flexibiliteit om verbindingen te migreren.

Volgens beide partijen verliep de samenwerking soepel. Medewerkers van Aventus en Relined werkten hecht samen, overleg vond regelmatig plaats en bovendien werd goed met elkaar meegedacht. Oftewel: het betrof een samenwerking die wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid én flexibiliteit. Meer over deze samenwerking lees je in de klantcase.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-15T14:22:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.