Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Voordeel van een snelle verbinding in eigen beheer

Bedrijven, de overheid, burgers. Alle zijn in toenemende mate afhankelijk van data. Data waar op verantwoorde wijze mee om moet worden gegaan. Helemáál nu de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) van start is gegaan op 25 mei 2018. Naast persoonsgegevens dienen ook bedrijfsgegevens als productiedata beveiligd te worden. En niet alleen de opslag ervan, zeker ook de transport. Dit vraagt om een goede connectiviteit en volledige controle over uw verbinding. Dark Fiber maakt dit mogelijk.

Bedrijven moeten steeds vaker kunnen aantonen permanent in control te zijn. De markt verwacht het, afnemers en partners verwachten het en ook toezichthouders sturen erop aan. Ze moeten voldoen aan kwaliteitseisen, wet- en regelgeving en bovendien diefstal en spionage weten te voorkomen. En dan is er nog de bedrijfscontinuïteit die gewaarborgd moet blijven. U kunt dus wel stellen dat bedrijven zo snel mogelijk serieus werk moeten en willen maken van hun beveiliging. 

Dit is de reden dat organisaties steeds vaker voor Dark Fiber in eigen beheer kiezen. Geen sprake van gedeelde en gehuurde capaciteit, maar wél een verbinding waar zij zelf volledige controle over hebben, omdat deze met behulp van eigen apparatuur wordt belicht. Naast zeer veilig is deze Dark Fiber verbinding snel en optimaal schaalbaar. Wat geen overbodige luxe is nu onze hoeveelheid data zo groeit!

Wilt u weten of Dark Fiber ook voor uw organisatie de oplossing is? Download dan hier onze whitepaper.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-28T13:30:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.