Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dark Fiber: wat is het en voor wie is het geschikt?

Dark Fiber is onbelicht glasvezel, oftewel glasvezel waar nog geen actieve apparatuur op aangesloten is. Zowel Nederland als Duitsland beschikt over een uitstekende glasvezelinfrastructuur. Een groot gedeelte van dit netwerk wordt echter niet benut, wat zonde is. Want waarom zou u nieuw netwerk aan laten leggen als u ook gebruik kunt maken van bestaande netwerken?

Relined Fiber Network kan u hierbij helpen. Relined heeft namelijk toegang tot een landelijk dekkend glasvezelnetwerk van zowel grote als kleine aanbieders en stelt deze commercieel beschikbaar aan de markt. In de blog op haar website wordt, met behulp van illustraties, uitgelegd wat Dark Fiber inhoudt, hoe het aangelegd wordt en wat het voor mogelijkheden en voordelen het heeft voor uw organisatie.

Ongelimiteerde bandbreedte bijvoorbeeld, wat resulteert in een snelle verbinding en optimale connectiviteit. Maar ook schaalbaarheid, wat opschalen op basis van uw eigen connectiviteitbehoefte mogelijk maakt. En omdat u zelf volledige controle heeft, kunt u strategische keuzes rondom het inrichten, beheren en beveiligen van het netwerk zelf maken.

Kortom, een Dark Fiber verbinding is voor veel organisaties de oplossing! Klik voor meer informatie door naar de blog

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-15T11:17:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.