Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Video: Xpirit exposed by Computable

Xpirit exposed by Computable is het nieuwe commerciële videoconcept wat vanaf nu te bekijken is op Computable.nl. Aan de hand van twee video’s worden de sfeer, de focus en de werknemers van de Hilversumse Microsoft specialist Xpirit belicht. In de eerste video staan medewerkers en management van Xpirit uitgebreid stil bij de vier kernwaarden van de organisatie en hoe deze waarden zich vertalen naar de praktijk.

Kennisdelen is essentieel

Eén van de vier kernwaarden van Xpirit is sharing knowledge. “Van het delen van ideeën krijgen we als organisatie veel energie terug. En soms ook nieuwe klanten”, aldus Xpirit COO Immanuel Kranendonk. Mede hierdoor vinden er bij Xpirit iedere dinsdag kennisdeelsessies plaats en zijn er periodiek innovatiedagen, waarbij medewerkers hun kennis en expertise kunnen inzetten voor eigen (maatschappelijk verantwoorde) projecten.   

Deze dagen wordt door medewerkers breed gedragen. Marc Duiker, Lead Consultant licht toe: “Sharing Knowledge is voor mij misschien wel de belangrijkste kernwaarde. Dankzij de cultuur die hier heerst is het mogelijk voor mij om samen met een collega tijd te steken in een oplossing die het mogelijk maakt voor blinde kinderen om te leren coderen”.

Xpirit: experts in nieuwe Microsoft technologie

Xpirit bestaat uit 30 medewerkers en focust zich voornamelijk op Microsoft technologie. De in 2014 opgerichte Consultancy organisatie is onderdeel van de Xebia-groep en adviseert, creëert, bouwt, traint en begeleidt klanten onder meer op het gebied van application lifecycle management (alm), DevOps, de Azure Cloud en kunstmatige intelligentie (artificial Intelligence, ai). Ook al is Xpirit relatief jong, wist het toch de prestigieuze 2018 Microsoft Global DevOps Partner of the year award in beslag te nemen tijdens het Microsoft Inspire evenement in Las Vegas. Van de ruim 2.600 inzendingen uit 115 landen, wist Xpirit haar finaleplaats te verzilveren.

Xpirit Exposed by Computable: eerste video nu te bekijken

Vanaf vandaag kunnen bezoekers van Computable de eerste video hieronder bekijken of op de micropagina van Xpirit

De tweede video in deze reeks verschijnt over drie weken op Computable.   

Xpirit exposed by Computable

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-26T11:12:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.